Suhopoljska KrEdA potpisala ugovor o provedbi još jednog izuzetno zanimljivog projekta

Suhopoljska Kulturna udruga Kreativa, Edukativa, Aktiva – KrEdA, u sklopu poziva “Kultura i umjetnost On-line” financiranog iz Europskog socijalnog fonda potpisala je ugovor o provedbi projekta pod nazivom ‘MUZA – Mreža umjetničkog zajedništva’.

Projekt se provodi u partnerstvu s Općinom Suhopolje uz posredstvo Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Projektne aktivnosti provodit će se 12 mjeseci, a planirane su brojne radionice, edukacije, izložbe i književni susreti. Uz voditelja projekta, na provedbi planiranih aktivnosti bit će angažirani umjetnici i profesionalci iz raznih umjetničkih područja – glumci, glazbenici, književnici, profesori umjetnosti, dizajneri, pedagozi.

Mogućnost sudjelovanja u projektnim aktivnostima dobit će sve škole i vrtići u našoj županiji, a zainteresirani građani moći će se uključiti putem obrasca koji će biti objavljen na FB stranicama projekta i Udruge KrEdA. Sve edukacije, književni susreti, dječje predstave i izložbe bit će za korisnike ciljanih skupina potpuno besplatne, a sudjelovanje će se moći prijaviti putem online obrasca koji će uz poziv biti dostavljen školama i vrtićima.

Početkom kolovoza započele su administrativne i pripremne projektne aktivnosti, a aktivnosti namijenjene korisnicima bit će usklađene s nastavnom godinom 2022./2023. Projekt je u 100% iznosu financiran iz Europskog socijalnog fonda, a predviđeni proračun iznosi 397.600,00 kuna.

Sve dodatne informacije u vezi mogućnosti sudjelovanja i uključivanja u projekt bit će dostupne na FB stranici projekta i Udruge KrEdA i po dogovoru prezentirane zainteresiranim školama, vrtićima i roditeljima.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content