Velik broj sudionika bit će dio ovogodišnjeg festivala Dani slavonske šume koji će se održati 10. rujna

Danas (srijeda) je u Gradskoj vijećnici u Našicama održan drugi koordinacijski sastanak sa sudionicima ovogodišnjeg festivala Dani slavonske šume koji će se održati 10. rujna, a u organizaciji Grada Našica, Turističke zajednice grada Našice i Hrvatskih šuma d.o.o.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba, uz prisutstvo voditelja Uprave šuma – podružnica Našice, Vladu Keglevića, te predsjednika Mjesnog odbora Darka Cerovskog i direktorice Turističke zajednice grada Našica Ines Resler, pozvao je udruge i pojedince da iskažu svoje potrebe za sudjelovanje na jednoj od najvećih manifestacija u gradu.

Sastanku se tako odazvalo tridesetak udruga, obrtnika i pojedinaca koji će svoj rad prezentirati na ovogodišnjoj manifestaciji koja će zasigurno, kao i prošlih godina, okupiti veliki broj posjetitelja.

– Pozivam sve sugrađane, ali i drage goste da dođu i da zajedno uživamo u festivalu Dani slavonske šume čiji je početak planiran drugog vikenda u rujnu. I ove godine se očekuje natjecateljski dio vezan za Hrvatske šume i šumare koji će pokazati svoje vještine, ali i gospodarski sajam te prezentacija sportskih i kulturnih udruga – između ostalog, naglasio je gradonačelnik Kašuba.

Foto 1 9

Zadovoljstvo brojem okupljenih na današnjem sastanku nije krila niti direktorica Turističke zajednice grada Našica Ines Resler koja ističe kako se brojne udruge iz godine u godinu vraćaju, no posebno ju, kaže, vesele nove udruge i pojedinci koji će ove godine prezentirati svoj rad.

– Danas smo ih okupili kako bi smo čuli njihove potrebe koje su uglavnom u vidu mesa za kuhanje čobanca, ribe, stolova i štandova koje će im Turistička zajednica osigurati i vjerujem da ćemo svi zajedno uživati u festivalu – dodala je direktorica Turističke zajednice Ines Resler.

(www.icv.hr, iv, foto: I. Vidas)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content