Zanimljivo i poučno na drugom danu suhopoljske KUL.plaže: Danas je posljednji dan, evo što vas očekuje

I drugi dan suhopoljske KUL.plaže bio je vrlo uspješan. Kiše nije bilo pa su brojni ljubitelji knjiga mogli posjetiti plažu. Održane su još dvije kreativno-edukativne radionice za djecu. Voditeljice volonterke Mirna Ostrošić i Sanela Petrić zainteresirale su mlade kreativce za lutkarstvo i modeliranje uz morske i bajkovite motive, a brojni čitači iskoristili su lijepo vrijeme za uživanje u pijesku, ležaljci i knjizi.

Također, posjetitelji su mogli uživati i u izložbi fotografija članova Biciklističkog kluba BOR iz Virovitice, koji su okupljenima pokazali dio svoje bogate arhive događanja kroz fotografiju. Najmlađi su imali priliku naučiti nešto o biciklističkom sportu, vrstama bicikala i opreme koja se koristi za određene terene.

– Biciklistički klub BOR već 14 godina bavi se promocijom biciklizma i aktivnog života na dva kotača. Članovi kluba sudjeluju na raznim biciklističkim natjecanjima, prvenstveno na utrkama Slavonske brdsko-biciklističke lige te ostvaruju odlične rezultate. Dom kluba su Virovitički ribnjaci, odnosno jedinstvena biciklistička staza Put šarana oko svih 9 ribnjaka koju su izgradili članovi kluba. Na njoj se održavaju razni događaji i druženja, a glavni događaj u organizaciji kluba je Put šarana outdoor weekend. Ova izložba prikazuje dio naših aktivnosti i utrka tijekom godine. Ovim putem pozivam sve zainteresirane da nam se pridruže u radu, a sve informacije možete dobiti na bk-bor.hr – rekao je predsjednik BK BOR Ivan Vrbanić.

Organizatorica i idejna začetnica suhopoljske KUL.plaže Natalija Kožić Lukačević pozvala je sve na druženje i posljednji dan (ponedjeljak) ove manifestacije, a posebno učitelje za koje je u 18.30 sati organiziran stručni skup Školske knjige pod nazivom „Upravljanje vremenom“.

(www.icv.hr, af, Foto: A. Fosić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content