1. ŽNL VETERANA Feketija i Kurjančić nezaustavljivi za obranu Standarda, Suhopolje slavilo na TVIN-u golovima Lacka i Podnara

Odigrana su tri susreta četvrtog kola 1. županijske nogometne lige veterana.

Mikleuš je na svom terenu s 2:0 svladao Papuk Osječko 1664. Zgoditke su postigli Mario Kovač u 5. i Robert Grabar u 23. minuti.

Virovitica je na terenu Sportskog centra Vegeška svladala Standard iz Nove Šarovke s 9:1. Napadački je izuzetno raspoložen bio Matija Feketija, koji je postigao četiri pogotka našavši se uvijek na pravom mjestu. Dva zgoditka pridodao je Mihael Kurjančić, a po jednom su gostujuću mrežu pogodili Nikola Lukac, Luka Mlinarić i Josip Jadan. Jedini pogodak za goste postigao je Marijan Granjaš.

Na terenu Sportskog centra TVIN, Suhopolje je svladalo No Limit TVIN 2:1. Gosti su u prvom dijelu poveli zgodicima Marka Lacka i Darija Podnara. U drugom dijelu za domaću momčad pogodak je postigao Tomislav Filipović.

Vodeća Virovitica dosad je osvojila 12 bodova. Slijede Mikleuš, Suhopolje, Papuk Osječko 1664. i Standard sa po šest bodova, s tim da je Mikleuš odigrao jednu utakmicu manje.

U idućem kolu igraju: GradinaVirovitica, SuhopoljeSlatina, Papuk Osječko 1664.No Limit TVIN i Standard Nova ŠarovkaMikleuš.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content