1. ŽNL Vinak u derbiju kola očekuje prepune tribine, Ciglar se nada novom trijumfu: Dva Dinama u nedjelju traže put povratka na pobjedničke staze

Ovog vikenda igraju se susreti sedmog kola 1. županijske nogometne lige. Najzanimljivije će biti na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, gdje drugoplasirano Bratstvo dočekuje vodeću Slogu iz Zdenaca.

Domaći trener Elvis Vinak uvjeren je da može zaustaviti dosad neporaženog lidera, a na susretu očekuje velik broj gledatelja i odličnu atmosferu na tribinama. Optimističan je i gostujući strateg Danijel Ciglar koji nakon uvjerljive pobjede protiv Kapelčana očekuje tri nova boda u susretu s Bratstvom koja bi njegovu momčad učvrstila na prvoj poziciji.

Derbi kola u Gornjem Bazju na rasporedu je ove subote, 1. listopada u 16 sati. Nogometnu pravdu u ovom dvoboju dijelit će Goran Loparac s pomoćnicima Barbarom Vidović – Volenik i Hrvojem Selenićem. Ulogu delegata obnašat će Kristijan Strusa.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 2. listopada u 16 sati. Trećeplasirani Dinamo na svom stadionu Kurija u Kapela Dvoru dočekuje DOŠK iz Dolaca. Domaći će nakon dva kola bez pobjede nastojati ponovno doći do ‘punog plijena’, dok bi gostima pozitivan rezultat imao veliko značenje u priključku s ekipama u sredini tablice.

Drugi Dinamo na svom terenu u Četekovcu domaćin je, u posljednje vrijeme odličnom Lukaču 05. U domaćim redovima neće moći nastupiti iskusni Antun Dunković, što bi za goste trebala biti velika prednost.

Mladost je u Čačincima favorit u susretu s Rezovcem, ali su gosti u prošlom kolu pokazali da je promjena na trenerskoj klupi imala efekta te su uvjerljivom pobjedom zaustavili odličan niz momčadi iz Četekovca. U gostujućim redovima zbog tri žuta kartona neće biti Matea Jurkovića.

Borova dočekuje Slavoniju iz Sladojevaca. Nakon brojnih ozljeda, domaći su se u posljednjih sedam dana dodatno ekipirali, dok će gosti svojom mladošću znati parirati nogometašima trenera Mile Grdića. Prema prikazanom u prošlim kolima, ovdje bi rezultat mogao biti neizvjestan do posljednje minute.

Mikleuš je domaćin Podravcu iz Sopja. Sve osim uvjerljive pobjede domaćih bila bi senzacija.

Derbi začelja igra se u Miljevcima, gdje će domaća Mladost ugostiti Crnac. Pobjednik iz ovog ogleda s optimizmom će moći gledati na nastavak natjecanja. U gostujućoj momčadi zbog žutih kartona neće moći zaigrati Dejan Radosavljević.

I u prošlom kolu napadači su bili izuzetno efikasni. Postignuto je 38 zgoditaka ili prosječno 5,4 po utakmici.

1. ŽNL, 7. kolo: Subota, 1. listopada u 16:00

Bratstvo (GB) – Sloga (Z)

1. ŽNL, 7. kolo: Nedjelja, 2. listopada u 16:00

Dinamo (Č) – Lukač 05
Mladost (Č) – Rezovac
Dinamo (KD) – DOŠK (D)
Borova – Slavonija (S)
Mikleuš – Podravac (S)
Mladost (M) – Crnac

1. ZNL

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content