2. NL NS SJEVER/ISTOK No Limit Tvin i Slatina upisali po dvije pobjede: Suhopolje se iz Virja vraća s tri boda, Voćin poražen u Daruvaru

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 4. kola 2. NL NS Sjever/Istok.

POČETNICI 

Nogometaši Suhopolja poraženi su na gostovanju u Virju kod Podravca rezultatom 2:1. Karlo Kojadin bio je strijelac prvog pogotka na utakmici za vodstvo ‘žuto-zelenih’, no domaćini su preokrenuli golovima Lovre Stojiljkovića i Andreja Brežnjaka u 22. i 24. minuti.

‘Akademci’ No Limit Tvina minimalno su slavili u Orahovici. Strijelac jedinog pogotka bio je Toni Farkaš.

Voćin je proteklog vikenda gostovao u Daruvaru, a domaća momčad stigla je do pobjede 2:1. Strijelci za domaćina bili su Deni Pejčin i Aurelio Komora, dok je pogodak za Voćin postigao Gabrijel Tomić.

Domaću pobjedu upisali su i nogometaši Pitomače koji su ugostili Slatinu. Fran Hampovčan i Ivan Perić bili su strijelci za pobjedu od 2:0.

Rezultati 4. kola: Podravac – Suhopolje 2:1, Papuk Osječko 1664 – No Limit Tvin 0:1, Daruvar – Voćin 2:1, Pitomača – Slatina 2:0

MLAĐI PIONIRI

Pioniri U-13 Suhopolja bili su raspucani u ogledu s Podravcem. Luka Šafran bio je trostruki strijelac u uvjerljivoj pobjedi, dok su po zgoditak upisali Dorian Šantavec, Nino Čolak, Mateo Gojević i Nikola Kukić.

No Limit Tvin slavio je u Orahovici identičnim rezultatom kao i u mlađoj kategoriji, a jedini strijelac na utakmici ovog je puta bio Mihael Kajzer.

Daruvarci su s visokih 6:0 slavili protiv Voćina. Dva pogotka za domaću momčad postigao je Karlo Vujanić, a po zgoditak su upisali Marko Urbanek, Mihael Mihalik, Matko Marić i Marko Čović.

Najuvjerljivija je bila Slatina koja je s 10:1 nadigrala Pitomaču na njezinom terenu. Noa Demeter postigao je dva, Dorijan Šikić, Nikola Ostojić, Antonijo Kolić, Mihael Jaković, Gabriel Tunić, Noa Šokac, Matias Maksimović i Viggo Milaščević jedan, dok je jedini strijelac za Pitomaču bio Filip Došlin.

Rezultati 4. kola: Podravac – Suhopolje 0:7, Papuk Osječko 1664 – No Limit Tvin 0:1, Daruvar – Voćin 6:0, Pitomača – Slatina 1:10

PIONIRI

Podravac je u uzrastu U-15 slavio protiv Suhopolja rezultatom 4:0. Za pobjedu domaćina pogađali su David Mikulec, Petar Purkić, Tomislav Čiček i Martin Brežnjak.

Papuk je uzvratio No Limit Tvinu za dva prethodna poraza. Frančesko Ivić i Vito Jović postigli su po dva pogotka za domaćine, strijelci jednog zgoditka bili su Roko Rađenović i Petar Zavada, dok je jedini strijelac za goste bio Luka Keleković.

Daruvar je i u trećem međusobnom susretu slavio protiv Voćina. Anel Džinić bio je dvostruki strijelac, po pogodak su postigli Teo Sivonjić, Luka Petrušić i Mateo Sivonjić, a jedini zgoditak za Voćin postigao je Franjo Petrić.

Nakon uvjerljive pobjede u uzrastu U-13, Slatina je u Pitomači slavila i s minimalnih 1:0. Jedini pogodak na susretu postigao je Luka Vilk.

Rezultati 4. kola: Podravac – Suhopolje 4:0, Papuk Osječko 1664 – No Limit Tvin 6:1, Daruvar – Voćin 5:1, Pitomača – Slatina 0:1

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content