2. ŽNL Derbi kola skupine Zapad ove subote u Sedlarici: Dinamo iz Josipova s vodeće pozicije putuje u Veliki Rastovac

Zbog nedovoljnog broja sudaca susreti petog kola 2. županijske nogometne lige Zapad igraju se u tri termina.

U subotu, 24. rujna u 16 sati u Sedlarici se igra derbi susret u kojem se sastaju dva najugodnija iznenađenja lige. Nova momčad u ligi – Aršanj, ugostit će Sveti Đurađ. Obje momčadi dosad su osvojile po devet bodova s tim da je Sveti Đurađ drugi na tablici, a Aršanj treći. Obje momčadi, pred zasigurno velikim brojem gledatelja, pokušat će doći do ‘punog plijena’.

U nedjelju, 25. rujna u 13:30 sati igraju se dvije utakmice. Podgorje je domaćin Croatiji iz Grabrovnice. Domaćoj momčadi će osnovni cilj biti tri boda s kojima bi napravila iskorak prema sredini tablice, dok će gosti igrati neopterećeno, što bi im moglo donijeti pozitivan rezultat.

Drava iz Terezinog Polja igra sve bolje i efikasnije. U posljednja dva kola u golgetersku formu vratio se Antonio Paulović, koji je postigao pet zgoditaka. U redovima Drave cilj je nastaviti seriju uspjeha, posebice na svom terenu, dok će gostujuća Mladost iz Vukosavljevice pokušati iznenaditi domaćina. U domaćim redovima neće moći računati na Mihaela Taušana zbog tri žuta kartona.

Preostale tri utakmice igraju se nedjeljnom terminu od 16 sati. Turnašica na svom terenu ugošćuje Bilogoru 1947. iz Vukosavljevice. Gosti su favoriti, ali će domaća momčad pokušati na svom terenu doći do druge ovosezonske pobjede.

Vodeći Sokol iz Milanovca gostuje kod posljednjeplasirane Gradine. Gosti su veliki favoriti, ali to moraju pokazati na travnjaku, kako im se ne bi ponovilo gostovanje u Špišić Bukovici, kada su izvukli samo bod. Domaća momčad igrat će na sve ili ništa, jer samo osvajanjem novih bodova može napustiti začelje tablice.

U Kladarama Podravec iz Dinevca dočkuje virovitički No Limit TVIN. Domaćin ima puno iskusniju momčad, dok će gosti to pokušati nadoknaditi mladošću i brzinom.

Parovi 5. kola: Aršanj Sedlarica – Sveti Đurađ, Podgorje – Croatia Grabrovnica, Drava Terezino Polje – Mladost Vukosavljevica, Gradina – Sokol Milanovac, Turnašica – Bilogora 1947. Špišić Bukovica, Podravec Dinjevac – No Limit TVIN

Tablica 2. ZNL Zapad 4

Jedinu subotnju utakmicu skupine Istok odigrat će Plavi iz Jugovog Polja te čađavačka Mladost. Domaćini u ovaj susret ulaze na krilima pobjede protiv Munje, dok će Mladost nastojati doći do tri boda nakon prošlotjednog poraza u Ćeralijama. Utakmica je na rasporedu u 16 sati.

U nedjelju, od 13.30 sati odigrat će se dvije utakmice 4. kola. Trećeplasirani Grabić na svom će terenu ugostiti pretposljednje Ćeralije. U domaćim redovima neće igrati suspendirani Matko Filipović, a iz istog razloga u redovima gostiju neće biti Dine Jozića.

U drugoj utakmici Zrinski će u Novoj Bukovici dočekati Krčevinu koja još uvijek traži prve ovosezonske bodove.

Vodeći josipovački Dinamo po nastavak pobjedničkog niza putuje u Veliki Rastovac kod Munje, a njihov eventualni kiks iščekivat će nogometaši Standarda koji gostuju u Bakiću kod Mladosti. Utakmice su na rasporedu u 16 sati.

Parovi 4. kola: Plavi Jugovo Polje – Mladost Čađavica, Grabić – Ćeralije, Zrinski Nova Bukovica – Krčevina Čađavački Lug, Munja Veliki Rastovac – Dinamo Josipovo, Mladost Bakić – Standard Nova Šarovka

Tablica 2. ZNL Istok 4

(www.icv.hr, mra, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content