3. NL SJEVER Nakon dva uzastopna poraza, Virovitica traži ‘iskupljenje’ u susretu s prošlosezonskim prvakom

Nova sezona za nogometaše Virovitice u 3. nogometnoj ligi Sjever počela je s dvije pobjede. Kada se očekivao nastavak uspješnog niza, uslijedila su dva poraza: na domaćem terenu od Dinama iz Domašinca te na gostovanju od Podravca u Virju.

U petom kolu ove subote, 17. rujna u 16:30 sati virovitički ‘narančasto – crni’ na svom terenu ugošćuju prošlosezonske prvake, momčad Poleta iz Svetog Martina na Muri.

Nimalo lak zadatak za domaću momčad, koja bi pred svojim navijačima željela prekinuti niz od dva ligaška poraza, odnosno ukupno tri, ako se u obzir uzme i poraz od Mladosti iz Ždralova u pretkolu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

U dosadašnjem dijelu natjecanja Polet je dva puta remizirao i to oba puta na svom terenu, s Dinamom iz Domašinca 0:0 i s križevačkim Radnikom 1:1, a pobijedio je Podravac u Virju s visokih 5:0 i na svom travnjaku Podravinu iz Ludbrega 5:2.

-Nadam se da će do utakmice stati kiša i da ćemo moći odigrati normalan susret, jer u protivnom obje momčadi neće moći pružiti dobru igru. Gosti nemaju prošlosezonski sastav, pa vjerujem da, ako startamo dobro u susret, možemo doći do pozitivnog rezultata – o subotnjoj utakmici rekao je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

U obje momčadi nema kažnjenih igrača, a trener Crvenka tek će na posljednjem treningu vidjeti tko će moći istrčati na travnjak, jer nekoliko standardnih prvotimaca nije do kraja zaliječilo ozljede iz prethodnih susreta.

Nogometnu pravdu u ovom susretu dijeli Tomislav Hlevnjak, pomoćnici su mu Mario Brunec i Ivan Iveljić, dok će ulogu delegata obnašati Igor Franolić.

3. NL Sjever, 5. kolo: Subota, 17. rujna u 16:30

Virovitica – Polet (SMnM)
Papuk Osječko 1664 – Podravac (V)
Varteks (V) – Dinamo (D)
Rudar (MS) – Koprivnica
Podravina (L) – Radnik Križevci

Tablica 3. NL Sjever 1

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content