3. ŽNL Derbi vodeće četvorke u skupini Zapad: Slavonac gostuje u Orešcu, Vaška na svom terenu dočekuje Meljane

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 4. kola u 3. županijskim nogometnim ligama.

3. ŽNL ZAPAD

U skupini Zapad snage će međusobno odmjeriti vodeće četiri momčadi. Prvoplasirani Omladinac na svom će terenu u Koriji ugostiti četvrtoplasiranu Bušetinu 1947, dok će drugoplasirana ŠN Graničar Bušetina u Okrugljači ugostiti trećeplasirani Otrovanec. Gostujući trener u ovom dvoboju neće moći računati na suspendiranog Marija Radelića. Dodajmo kako bodovna razlika između vodeće i četvrtoplasirane momčadi iznosi svega jedan bod.

Priključak vrhu tražit će i Sloga odnosno Stara Brezovica, spomenute dvije momčadi sastat će se u Dugom Selu, dok će se u Rušanima igrati derbi začelja između Napretka i bačevačke Brane. Sve utakmice na rasporedu su danas (subota) u 16 sati.

Parovi 4. kola: Omladinac – Bušetina 1947, ŠN Graničar Bušetina (Ok) – Otrovanec, Sloga – St. Brezovica, Napredak – Brana

3. ŽNL ISTOK

Vodeći Miholjac slobodan je u 4. kolu, a bit će to prilika Slavoncu, Vaški i Orešcu da im se približe na tri boda zaostatka. Vaška će na svom terenu ugostiti posljednjeplasirane Meljane, dok bi zanimljivije trebalo biti u Orešcu gdje će gostovati Slavonac. Obje utakmice igraju se danas (subota) od 16 sati.

Parovi 4. kola: Vaška – Meljani, Orešac – Slavonac

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, A. Fawzy)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content