Biciklistički klub Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine donose pravu biciklističku poslasticu – XCM Slatina

Biciklistički klub Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine zaljubljenicima u vožnju po brdovitim terenima ponovno, 2. listopada, donose pravu biciklističku poslasticu – XCM Slatina.

Riječ je o biciklističkom maratonu na jezeru Javorica odnosno u slatinskom pobrđu Papuka koji je ujedno i 8. utrka, posljednja ove sezone u okviru Slavonske brdsko biciklističke lige, a okuplja mnoštvo natjecateljica i natjecatelja.

Brdski biciklizam jedna je od najuzbudljivijih grana biciklizma, a XCM Slatina pravi pokazatelj bogate i raznovrsne cikloturističke ponude Slatine i Virovitičko-podravske županije. Start, cilj i okupljanje natjecatelja je na jezeru Javorica, a sama utrka se vozi na atraktivnom i živopisnom terenu iznad Javorice, u slatinskom pobrđu Papuka.

Natjecatelji će biti svrstani u 8 kategorija. Start utrke je u 10:30 h, a prijave će biti omogućene u vremenu od 8 do 10 sati. Visoke otkucaje srca i povećani adrenalin smirujemo dobrom hranom i veselim druženjem nakon utrke.

– XCM Slatina te poziva na drugu stranu očekivanja – zelenu stranu vikenda, opuštenu stranu druženja i adrenalinsku stranu uživanja- poručili su organizatori.

Više o utrci i natjecanju potražite OVDJE.

(www.icv.hr, TZ Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content