DERBI KOLA 1. ŽNL Kapelčani ogorčeni sudačkom trojkom u Zdencima, Sloga nakon ‘petarde’ na vrhu ligaške ljestvice

Derbi šestog kola 1. županijske nogometne lige odigran je u Zdencima. Snage su odmjerili domaća Sloga i Dinamo iz Kapela Dvora, momčadi koje su uoči utakmice imale isti broj bodova.

Od samog početka bilo je očito da domaći nogometaši više žele pobjedu. U osmoj minuti nakon jedne minijature nekoliko igrača, sam ispred gostujućeg vratara Roberta Bunjevca našao se Darko Obžetić, kojemu nije bilo teško pogoditi nebranjeni dio mreže za 1:0.

U nastavku se igralo otvoreno s tim da su domaći nogometaši imali terensku inicijativu, koju do samog kraja prvog dijela nisu uspjeli materijalizirati s još nekoliko pogodaka. Vratar Dinama je u dva navrata odličnim intervencijama spasio svoju mrežu. Minutu prije odlaska na odmor još jedan ‘bljesak’ Obžetića bio je dovoljan za drugi zgoditak. Gosti su bili uvjereni da su tijekom te akcije domaći igrači bili u nedozvoljenoj poziciji.

IMG_6868

Na početku drugog dijela gosti iz Kapela Dvora kreću odlučnije, što je rezultiralo prekrasnim zgoditkom kojeg je postigao Mato Iličić u 52. minuti s dvadesetak metara. Samo dvije minute kasnije sam ispred gostujućeg vratara našao se Mateo Jerešić, no Bunjevac je ponovno odlično intervenirao, ali lopta se odbila do Obžetića kojeg je nepropisno zaustavio Alen Hodak, pa je sudac Mario Lončar pokazao na bijelu točku, s koje je precizan bio Mario Duspara za 3:1.

Do kraja utakmice domaća momčad postigla je još dva zgoditka, strijelci su bili Renato Pecolaj u 79. i Ivan Ugarković u 86. minuti, koji je četiri minute kasnije napustio teren zbog ozljede. Prema prikazanom, domaća momčad mogla je postići još koji pogodak.

-Pokazali smo svu svoju snagu i lepršavu igru što je na kraju rezultiralo s pet pogodaka u protivničkoj mreži. Ponovno smo na prvom mjestu, igramo lijep nogomet i želimo taj naslov prvaka. Mislim da smo najbolja i najagilnija momčad lige. Očekujem da ćemo se dodatno kompletirati do idućeg kola kada gostujemo u Gornjem Bazju, gdje također idemo po sva tri boda – zadovoljan postignutim bio je trener Sloge Danijel Ciglar.

IMG_6871

U gostujućim redovima bili su nezadovoljni sudačkom trojkom, što je na kraju rezultiralo nervozom u igri i sudačkim opomenama, a ‘požutio’ je i gostujući trener Andrejas Černeli.

-Dobro smo ušli u utakmicu. Srčano i borbeno odigrale su obje momčadi. Čestitam domaćinima na pobjedi, ali nisam zadovoljan sudačkim odlukama – rezimirao je trener Dinama Andrejas Černeli.

Sloga Zdenci – Dinamo Kapala Dvor 5:1
Igrač utakmice: Darko Obžetić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content