FOTO Održan 3. Oldtimer rally destinacijom Podravina i Slavonija

Danas (nedjelja) je Oldtimer klub Virovitica, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, organizirao 3. Oldtimer rally destinacijom Podravina i Slavonija.

Karavana starodobnih vozila krenula je uz pratnju policije u jutarnjim satima prema Suhopolju gdje su se ljubitelji starodobnih vozila upoznali s poviješću dvorca. Nastavak rallyja sudionike je odveo put Voćina gdje ih je dočekao načelnik općine Predrag Filić koji im je poželio dobrodošlicu te ih poveo u razgledavanje voćinske crkve, nedavno proglašene manjom bazilikom, a posjetili su i Geo info centar koji je postao nezaobilazna destinacija brojnih posjetitelja. Nastavak rallyja uslijedio je prema Slatini i Višnjici, gdje je susret i završio.

– Zadovoljni smo odazivom sudionika na rally jer su nas ponovno posjetili prijatelji iz ostalih klubova s područja cijele kontinentalne Hrvatske. Svake godine nastojimo pronaći nove destinacije i nova mjesta gdje možemo otići i upoznati raznolikosti Virovitičko-podravske županije – rekao nam je predsjednik Oldtimer kluba Virovitica Tomislav Maloča te zahvalio svima koji su pomogli da se ovaj rally održi.

(www.icv.hr, tm, foto: M. Rođak, T. Maloča)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content