Tragično preminuo Karlo Puškarić, omiljeni kolega, novinar i urednik Informativnog centra Virovitica

U teškoj prometnoj nesreći večeras (utorak) tragično je preminuo Karlo Puškarić, dugogodišnji urednik Virovitičkog lista, Radio Virovitice, bivši dopisnik HRT-a, Hrvatskog radija, Sportskih novosti…

Gotovo cijeli radni vijek proveo je u Informativnom centru Virovitica, prošavši put od novinara do urednika. Kao urednik Virovitičkog lista dočekao je mirovinu u kojoj je bio zadnjih nekoliko godina. 

Uvijek omiljen, radišan, točan, predan i pedantan u svom poslu, uvijek prvi na mjestu događaja. Kolege za njega čuvaju zato samo najljepše riječi – u svom radnom vijeku, bio je i spiker, terenac, urednik i voditelj, pa je znao kolegama udijeliti kvalitetan savjet, pomoć i podršku, uvijek s mirom, staloženošću i strpljenjem. Razumio je ljude, život i teški novinarski poziv.  

Bio je i dopredsjednik i tajnik Hrvatskog novinarskog društva ogranka za Virovitičko-podravsku županiju, a potom zamjenik i tajnik ogranka Hrvatskog novinarskog društva umirovljeni novinari Virovitice i Virovitičko-podravske županije. 

Sućut obitelji Puškarić, kao i svim ožalošćenima, i sami teška srca, izražavamo iskrenu sućut. 

Dragi Karlo, počivaj u miru! 

Tvoji kolege

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content