JUNIORI Pitomača preokrenula u Suhopolju, Rezovac i No Limit Tvin uvjerljivi: Slavonija bolja od Zrinskog, Mladost od Voćina, a Papuk Osječko 1664 od DOŠK-a

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u kategoriji juniora.

VIROVITICA-PITOMAČA

Najuvjerljiviju pobjedu 3. kola ostvarili su nogometaši Rezovca. Na Laništu je gostovala nekompletna Borova koja je odigrala utakmicu s 10 igrača. Po tri pogotka za domaću momčad postigli su Petar Kuzman i Luka Rajković, dva su dodali Rafael Androić i Mateo Sokolović, a po jednog Leon Ladović, Stjepan Ščetarić i Josip Dujman. Jedini strijelac za Borovu bio je Bruno Dorić.

Tri pogotka manje postigli su ‘akademci’ na gostovanju u Kapela Dvoru. Ivan Crnojević bio je najefikasniji s tri postignuta pogotka, Saša Ivan Švarbić i Niko Gomerčić dva su se puta upisali u strijelce, jedan gol postigli su Theo Filipović i Dino Reščić, dok je preostali pogodak No Limit Tvina bio autogol Ivice Markovića. Strijelac za domaću momčad bio je Dino Jegdić.

Najzanimljiviju utakmicu odigrali su Suhopolje i Pitomača. Prvo poluvrijeme završeno je bez pogodaka, a ‘grofovi’ su na stadionu Park stigli do vodstva u 53. minuti preko Ivana Koljića. Prednost je na strani domaćina stajala do 70. minute kada je izjednačio Domagoj Zorić. Tri minute kasnije Zorić je svojim drugim pogotkom preokrenuo susret u korist Pitomače, dok je za 3:1 u 77. minuti poentirao Ivan Kalenik. Konačnih 3:2 postavio je Luka Prpić u 89. minuti.

Rezultati 3. kola: Rezovac – Borova 13:1, Dinamo (KD) – No Limit Tvin 1:10, Suhopolje – Pitomača 2:3

SLATINA-ORAHOVICA

Papuk Osječko 1664 ugostio je na svom terenu DOŠK iz Dolaca. Domaćini su bili uspješniji rezultatom 6:0. Sven Zeman bio je trostruki strijelac, dva pogotka upisao je Antonio Hlavaček, a u strijelce se upisao i Alen Knežević.

Sladojevačka Slavonija gostovala je u Novoj Bukovici kod Zrinskog gdje su upisali i drugu pobjedu. Mateo Novaković i Karlo Menčik bili su strijelci za goste.

U Čačincima je gostovao Voćin. Mladost je povela 2:0 golovima Leona Lipovca i Karla Maričića do 15. minute, Tomislav Palić smanjo je na 2:1 u 23., dok je dva pogotka prednosti domaćoj momčadi vratio Ivan Jelenčić do odlaska na odmor. Konačnih 3:2 postavio je Palić svojim drugim golom.

Rezultati 3. kola: Papuk Osječko 1664 – DOŠK 6:0, Zrinski – Slavonija 0:2, Mladost (Čač) – Voćin 3:2, Sloga (Z) – Slatina -:-

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content