JUNIORI Uvjerljive pobjede Suhopolja i sladojevačke Slavonije u 1. kolu: Dinamo bolji od Rezovca, a Mladost od Sloge

Proteklog vikenda započelo je natjecanje u kategoriji juniora.

VIROVITICA-PITOMAČA

Do uvjerljive pobjede došli su nogometaši Suhopolja koji su u prvom kolu ugostili nekompletnu Borovu. Dominik Tomić bio je najefikasniji igrač na terenu, postigao je pet zgoditaka, po dva su dodali Teo Laslo, Nikodem Vrnavić i Nikola Anđelković, dok je pogodak upisao i Valentino Vrnavić. Dodajmo kako je susret završen u 70. minuti budući da Borova nije imala dovoljan broj igrača za nastavak utakmice.

U drugoj utakmici kola snage su, na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, odmjerili Dinamo iz Kapela Dvora te Rezovac, a domaća momčad došla je do pobjede rezultatom 2:0. Strijelci su bili Dominik Sambol i Karlo Perić.

Preostala utakmica, ona između No Limit Tvina i Pitomače, odigrat će se 14. rujna u 18 sati.

Rezultati 1. kola: Suhopolje – Borova 12:0, Dinamo (KD) – Rezovac 2:0

SLATINA-ORAHOVICA

Uvjerljivu pobjedu ostvarili su i nogometaši sladojevačke Slavonije koji su s 8:0 slavili protiv dolačkog DOŠK-a. Po dva pogotka za domaću momčad postigli su Matej Jukić i David Rastović, a po jedan su dodali Gabriel Hodak, Mateo Novaković, Gabrijel Dunković i Vlatko Tutić.

Papuk Osječko 1664 poveo je protiv Slatine zgoditkom Svena Zemana u 4. minuti, no gosti su u konačnici uzeli tri boda. Karlo Jurić izjednačio je rezultat u posljednjim trenucima prvog poluvremena, dok je pobjedu osigurao Jan Šarko u 60. minuti.

Gostujuću pobjedu ostvarila je čačinačka Mladost koja je sa sigurnih 4:1 bila bolja od Sloge u Zdencima. Karlo Maričić pogodio je mrežu vratara Andreasa Đukića u 9. i 11. minuti za 2:0, a za 3:0 nakon prvih 45 minuta pobrinuo se Frane Zubak. Sloga je smanjila preko Petra Čiša u 51. minuti, dok je konačnih 4:1 postavio David Stanković u 68.. Dodajmo kako je domaća momčad završetak susreta dočekala s 10 igrača budući da je zbog dva žuta kartona isključen Luka Mataija.

Susret između Zrinskog i Voćina završen je bez pogodaka.

Rezultati 1. kola: Slavonija – DOŠK 8:0, Papuk Osječko 1664 – Slatina 1:2, Zrinski (NB) – Voćin 0:0, Sloga (Z) – Mladost (Čač) 1:4

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content