Kino Park: Ovog vikenda pogledajte epski horor “Nikako” i animirani “Malci 2: Kako je Gru postao Gru”

Ovoga vikenda u virovitičkom Kinu Park pogledajte dvije nove projekcije. U subotu, 17. rujna u 19 sati, možete pogledati epski horor “Nikako”.

Izvorno ime:
Nope
Redatelj: Jordan Peele
Žanr: epski horor
Uloge: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Michael Wincott, Brandon Perea
Trajanje filma: 130 min
Godina: 2022
Država: SAD
Sadržaj filma: Dobitnik Oskara redatelj Jordan Peele je 2017. godine redefinirao horor žanr sa sada već kultnim filmom Bježi!, a ovog ljeta će nas dobro prestrašiti njegov najnoviji režijski pothvat Nikako (Nope). Priča filma je bazirana na istinitim događajima i prati mještane usamljene doline u Kaliforniji koji svjedoče jezivim događajima. Trailer prikazuje trenere koji rade s konjima, kad neobjašnjiva i vanzemaljska sila prestraši konje, ali i trenere. Zbunjeni, pokušaju shvatiti što se događa te, iako je riječ o hororu, publici donesu i duhovite trenutke. Ovaj epski horor ponovno spaja Peelea s još jednim dobitnikom Oskara, Danielom Kaluuyaom, koji je poznat po svojim ulogama u filmovima Bježi! (2017.) i Juda i crni mesija (2021.). Na ekranu će mu se pridružiti uvijek ljupka Keke Palmer (Prevarantice s Wall Streeta, 2019.) i Steven Yeun (Okja, 2017.).

A u nedjelju, 18. rujna u 17 sati, pogledajte animirani film sinkroniziran na hrvatski jezik “Malci 2: Kako je Gru postao Gru”.

Izvorno ime:
Minions: The Rise of Gru
Redatelj: Kyle Balda
Žanr: animirani
Uloge:
Trajanje filma: 87 min
Godina: 2022
Država: SAD
Sadržaj filma: Ovog ljeta, mali žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru. Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj. Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i ……Malcima. Kreativni tim iz prvog nastavka Malaca ponovno se okupio i na snimanju novog nastavka.

(www.icv.hr, Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content