KINO PITOMAČA Ovog vikenda na rasporedu horor “Pozivnica za pakao”, animirani film “DC Liga Super – ljubimaca” i akcijski triler “Brzina metka”

I ovog vikenda Kino Pitomača pripremilo je odlične naslove za sve generacije. U petak, 16. rujna s početkom u 20 sati, možete pogledati horor “Pozivnica za pakao”. Nedjelja, 18. rujna, započet će projekcijom u 17 sati animiranog filma “DC Liga Super – ljubimaca” sinkroniziranog na hrvatski jezik, a u 19 sati možete pogledati još jedan odlični akcijski triler “Brzina metka”.

POZIVNICA ZA PAKAO

Izvorno ime: The Invitation

Redatelj: Jessica M. Thompson

Žanr: horor, triler

Trajanje filma: 105 min

Uloge: Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden,

Courtney Taylor

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Nakon majčine smrti i bez druge poznate rodbine, Evie (Nathalie Emmanuel) radi DNK test… i otkriva davno izgubljenog rođaka za kojeg nikad nije ni znala da ga ima. Pozvana od strane novopronađene obitelji na raskošno vjenčanje na seoskom području u Engleskoj, odmah ju je zaveo privlačni aristokratski domaćin. No, ubrzo je gurnuta u noćnu moru preživljavanja jer otkriva izopačene tajne u povijesti svoje obitelji i uznemirujuće namjere iza njezine grešne velikodušnosti.

DC LIGA SUPER – LJUBIMACA

Izvorno ime: DC League of Super-Pets

Redatelj: Jared Stern

Žanr: animirani

Trajanje filma: 100 min

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Ljubimce predvodi Supermanov voljeni pas Krypto. Njih su dvojica nerazdvojni prijatelji, koji dijele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermana i ostatak Lige pravde otmu, Krypto mora uvjeriti ofucanu ekipu iz skloništa za životinje – psa Acea, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Chipa – da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete superjunake. Aceu se nikako ne sviđa ideja super-psa – no to će se brzo promijeniti kad upozna Batmana.

BRZINA METKA

Izvorno ime: Bullet Train

Redatelj: David Leitch

Žanr: akcija

Uloge: Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki

Sanada, Michael Shannon, Bad Bunny, Sandra Bullock

Trajanje filma: 126 min

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: U filmu Brzina metka Brad Pitt glumi Bubamaru (Ladybug), nesretnog ubojicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije pošle po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Bubamaru nova misija dovodi u sukob sa smrtonosnim ubojicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vlaku na svijetu… i stoga mora pronaći način kako pobjeći. Od redatelja filma Deadpool 2, Davida Leitcha, kraj puta tek je početak divlje, nezaustavljive i uzbudljive vožnje kroz moderni Japan.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content