KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte animirani film “Vatreno srce” i akcijski “Kung Fu Zohra”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

VATRENO SRCE – SINK
-animirani

Petak, 16.09. u 19:00
Subota, 17.09. u 19:00
Nedjelja, 18.09. u 19:00

Šesnaestogodišnja Georgia Nolan želi krenuti stopama svog oca i sanja o tome da bude prva vatrogaskinja na svijetu.

Kad misteriozni piroman pocne paliti seriju podmetnutih požara po Broadwayu, njujorški vatrogasci pocinju misteriozno nestajati. Gradonacelnik New Yorka poziva Georgijina oca iz mirovine da vodi istragu o nestancima. Ocajnicki želeci pomoci ocu i spasiti svoj grad, Georgia se prerušava u mladica zvanog “Joe” i pridružuje se maloj skupini hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju zaustaviti piromana.

Cijena ulaznice: 25 kuna / 3,32 eura

KUNG FU ZOHRA
-akcija

Petak, 16.09. u 21:00
Subota, 17.09. u 21:00
Nedjelja, 18.09. u 21:00

Uvjerena da ce je razvod zauvijek odvojiti od kceri, Zohra se ne može natjerati da napusti muža, unatoc njegovom nasilnom ponašanju. U tišini trpi njegove udarce, ali sve se mijenja kada upozna Chang Sue.

Zohra je u pocetku zadovoljna svojim brakom s Omarom, ali njegova ljubomorna strana sve više izlazi na vidjelo. Kada je udari i odmah se krene ispricavati, Zohra mu želi oprostiti, kao što to cine mnoge žrtve obiteljskog nasilja. Tek kad on stvarno ode predaleko, Zohra shvaca da se mora od njega maknuti zauvijek. Medutim, odluka nije laka: imaju zajednicku kcer, koja voli svog oca.

Zohra je oduvijek voljela kung fu filmove te pocinje uciti azijsku borilacku vještinu. Pomaže joj tajanstveni zaštitar u teretani u kojoj radi. Korak po korak, Zohra radi na svom oslobodenju.

Cijena ulaznice: 30 kuna / 3,98 eura

(POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content