KUC Virovitica: Plesnu predstavu “S druge strane stvarnosti”, koja je završni produkt projekta “Suvremeni ples online”, pogledajte sutra ispred virovitičke Gimnazije

Kulturno umjetnički centar Virovitica prijavitelj je i nositelj projekta “Suvremeni ples online”, a time je postao korisnik bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda uz posredničko tijelo 1 “Ministarstvo kulture i medija” i posredničko tijelo 2 “Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva”.

Kao završni produkt ovog projekta nastala je plesna predstava “S druge strane stvarnosti” koju izvode djeca i mladi prijavljeni u projekt, a koji su ujedno i ciljana skupina projekta.

Predstava je namijenjena širokoj populaciji, svim dobnim skupinama, te će javno biti izvedena sutra (subota) u 17 sati na pozornici ispred virovitičke Gimnazije Petra Preradovića.

– Ciljani korisnici stvorili su predstavu od nule, kroz razne pripremne tehnike tijela, vježbanja i opuštanja te korištenih procesnih metoda stvaranja. Stvorili su svoj “tekst”, svoje likove, priču i odnose, odabrali glazbu i na osnovu stvorenih materijala napravili plesnu predstavu- poručili su iz KUC Virovitica.

Voditeljica projekta i svih radionica te mentor koreografije je Danijela Duvnjak, uz projektni tim zadužen za provedbu, izvedbu i tehničku podršku. Trajanje projekta je godinu dana.

(www.icv.hr, KUC Virovitica, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content