Lakši prijevoz učenika i nastavnika: Nabavljeno kombi vozilo za Osnovnu školu Suhopolje

Kako bi se olakšao prijevoz učenika, kao i nastavnog osoblja OŠ Suhopolje, Virovitičko-podravska županija, Općina Suhopolje i OŠ Suhopolje, nabavile su kombi vozilo Opel Vivaro, vrijedno 180.500 kuna. Danas (srijeda) župan Igor Andrović i povjerenik Vlade RH za Općinu Suhopolje Goran Doležal predali su ključeve vozila ravnatelju OŠ Suhopolje Anti Škrabi. 

– Ovo je još jedno ulaganje u najmlađe žitelje naše općine. Hvala županu Androviću i Virovitičko-podravskoj županiji, kao i ravnatelju Anti Škrabi na sudjelovanju u nabavci ovog vozila koje će služiti na dobrobit svih učenika. Škola će kombi koristiti za potrebe matične i šest područnih škola koje joj pripadaju – rekao je povjerenik Vlade RH za Općinu Suhopolje Goran Doležal.

viber slika 2022 09 07 14 20 28h 1
Foto: K. Toplak

To je potvrdio i ravnatelj Osnovne škole Suhopolje Anto Škraba. 

– Ovaj kombi će služiti za sve potrebe škole, a najviše će služiti za potrebe prijevoza naših učenika koji odlaze na razna natjecanja, a isto tako i na neke druge aktivnosti. Tu je i posebni razredni odjel kojemu će itekako dobro doći da mogu što više nastave izvoditi i izvan škole u ovoj našoj predivnoj prirodi koja nas okružuje – rekao je ravnatelj Škraba.

Zadovoljstvo još jednom uspješnom suradnjom s Općinom i Osnovnom školom Suhopolje izrazio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

viber slika 2022 09 07 14 20 27
Foto: K. Toplak

– Osnovna škola Suhopolje, sa svojim područnim školama jedna je od većih, uz tradiciju od 210 godina. Hvala i Općini i školi na sudjelovanju u nabavci kombija kojega smo kupili zajedničkim sredstvima. Županija je izdvojila 90 tisuća kuna, 70 tisuća kuna Općina i 20 tisuća kuna Škola. Vjerujem da će služiti za dobrobit brojnih učenika i da će im omogućiti ugodniji odlazak na natjecanja te ostale aktivnosti – naglasio je župan Andrović.

Primopredaji ključeva, između ostalih, nazočili su županijska pročelnica za obrazovanje i demografiju Martina Bunić te predsjednik Općinskog vijeća Suhopolje Marijan Brlek. Novo vozilo blagoslovio je suhopoljski župnik vlč. Ljubo Krmar.

(www.icv.hr, vpz.hr, Foto: K. Toplak)

viber slika 2022 09 07 14 20 28d e1662555511306
Foto: K. Toplak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content