LIGA PRVAKA Nakon trijumfa protiv engleskog velikana, Dinamo gostuje na San Siru: Evo gdje gledati utakmicu protiv Milana

Nogometaši Dinama pokušat će danas (srijeda) nastaviti uspješan start u Ligi prvaka. Nakon što su na otvaranju natjecanja svladali Chelsea 1:0 i tako s tri boda krenuli u skupinu E, danas s početkom u 18:45 gostuju na San Siru kod Milana gdje će pokušati ostvariti dobar rezultat – prenosi Index

Dinamo je nakon prvog kola vodeća momčad svoje skupine i jedina s pobjedom. Milan je natjecanje otvorio podjelom bodova s RB Salzburgom s kojim je odigrao 1:1.

-Dolazimo na San Siro kao vodeća momčad u skupini, nastojat ćemo da tako ostane i nakon ove utakmice. Igramo protiv domaćina koji je favorit, ali izvedba koju smo prezentirali protiv Chelseaja daje nam pravo vjerovati da možemo ponoviti takvo izdanje. Bude li tako, domaćinu će biti teško – rekao je u najavi utakmice Dinamov trener Ante Čačić i dodao:

-Raspoloženje je dobro, vjerujem u momčad koja će istrčati, imamo sjajnu atmosferu, iza nas je sjajno natjecateljsko razdoblje i u prvenstvu i u Europi i s pravom se nadamo dobroj prezentaciji. Bude li tako, možemo se nadati dobrom rezultatu.

Ademi: Nadam se da ćemo sretni ići kući

-U dobrom smo stanju, ali jasno je da znamo kakav nas suparnik očekuje. Milan je jak klub, što pokazuje i u prvenstvu i u Ligi prvaka. Nadam se da ćemo se dobro držati kao što je to bio slučaj protiv Chelseaja i da ćemo sretni ići kući. Sigurno je da mi puno znači što je ovo ujedno i moja jubilarna, 100. europska utakmica za Dinamo, stvarno će biti posebna za mene. Nadam se da će ih biti još i da će ta 100. biti sretna, pa i najsretnija – dodao je kapetan momčadi Arijan Ademi.

Utakmica započinje u 18:45, uz direktan prijenos na HTV-u 2 i Arena Sportu 1.

(index.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content