“Mala škola ribolova” na Virovitičkim ribnjacima: Mališani oduševljeni, a ulovi se redali kao na traci

U nedjelju, 25. rujna, u organizaciji ŠRU Ođenica, na četvrtom virovitičkom ribnjaku održana je prva “Mala škola ribolova”.

Unatoč hladnom i kišnom vremenu odazvalo se desetero djece u pratnji svojih roditelja. Nakon okupljanja, održan je kratak teorijski dio gdje se pričalo o tehnikama i samom načinu ribolova, pravilima, te kako se ponašati s ulovom. Nakon teorije, prešlo se na praktični dio, što su mališani jedva dočekali. Polaznici su jako brzo svladali tehniku zabacivanja, kao i stavljanja crvića na udicu. Ulovi su se redali kao na traci, a mentori su imali pune ruke posla.

Nakon iscrpnog ribolova, gdje je bi prisutan pravi natjecateljski duh, bilo je vrijeme za podjelu poklona. Polaznici su dobili ribolovni pribor s kojim su lovili, te zahvalnice i majice kako bi im prva “Mala škola ribolova” ostala u lijepom sjećanju.

-Ovim putem želimo se zahvaliti svim sudionicima, kao i njihovim roditeljima na pratnji, te našim vjernim sponzorima koji su omogućili provedbu ove Male škole ribolova – poručili su iz ŠRU Ođenica.

(www.icv.hr, ŠRU Ođenica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content