Mladi nogometaši Virovitice nastavili u pobjedničkom ritmu: Nakon uspješnih ogleda s Ivančicom slijedi gostovanje u Varaždinu

Odigrano je drugo kolo 1. lige mladeži Nogometnog središta Sjever. Selekcije NK Virovitice ugostile su vršnjake Ivančice iz Ivanca.

Ekipa U–11 pobijedila je rezultatom 7:0. Dva zgoditka postigao je Ivano Jandrić, a po jednom su strijelci bili Matko Hegedušić, Manuel Josić, Niko Andrović, Nataniel Jurković i Jakov Bezak.

U susretu mladih pionira gosti su bili uspješniji rezultatom 3:1. Ivančicu je u prednost doveo Filip Ravlić, na 1:1 poravnao je Filip Blažević, ali su do kraja gosti postigli još dva zgoditka. Strijelci su bili Filip Ravlić i Sven Vincek Hajrač.

Pioniri Virovitice U-15 pobijedili su Ivančicu rezultatom 6:0. Hattrick postigao je Luka Knežević, a preostala tri zgoditka postigli su Roko Santro, Matija Česnik i Marijan Vidić.

U idućem kolu selekcije NK Virovitice gostuju kod varaždinskog Varteksa.

Nakon pobjede u prvenstvenom ogledu s Ivančicom iz Ivanca, pioniri NK Virovitice odigrali su susret drugog kola Županijskog nogometnog kupa. Na gostovanju su svladali ekipu Suhopolja rezultatom 10:1. Po tri zgoditka postigli su Matija Česnik i Luka Knežević, dva zgoditka postigao je Lovro Vidović, a po jednom su domaću mrežu pogodili Marijan Vidić i Patrik Dumić. Jedini strijelac za Suhopolje bio je Josip Bilobrk.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content