Nastavljaju se radovi u centru Našica: Privremena prometna regulacija i tijekom rujna

Radovi na iskopima, postavljanju vodovoda i zatrpavanju rova u samom centru Našica povezani s projektom Aglomeracije uskoro završavaju, izvijestili su iz Našičkog vodovoda d.o.o..

Ipak, radovi na vodovodnoj mreži nastavit će se do kraja rujna. Nastavno na njih prema planu ulaganja kreću radovi u organizaciji Uprava za ceste Osječko-baranjske županije koji obuhvaćaju frezanje asfalta i postavljanje novog asfaltnog zastora uz obnovu prometne signalizacije.

Obnavljat će se cesta od Čimena do raskrižja Sokolske ulice, Ulice Braće Radića i Ulice kralja Zvonimira uključujući i oba raskrižja koja obuhvaća navedena dionica, u dužini od 750 metara, vrijednosti oko 900.000 kuna.

Radovi trebaju početi sljedeći tjedan, a potrajat će desetak dana te će i u tom periodu promet kroz centar biti otežan uz privremenu regulaciju. Slijedom toga nastavljaju se radovi čiji je investitor Grad Našice, a tiču se uređenja parkirališta u zoni hotela, starog hotela i poslovnih prostora sve do Čimena. Vrijednost ove investicije je 500.000 kuna, a dodatno će Grad uložiti u kvalitetnije označavanje pješačkih prijelaza kod Crkve i kod hotela.

– Stoga obavještavamo građane da će se privremena regulacija prometa kroz centar Našica nastaviti do kraja mjeseca rujna, a ovisno o vremenskim uvjetima i duže. Mole se zato građani da zbog otežanog prometa kroz centar grada koriste obilazne pravce, a oni koji moraju proći kroz sam centar, mole se za strpljenje – poručili su iz Grada Našica.

(nasice.hr, foto: našice.hr, E. Šubić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content