Održana izvještajna skupština Udruge umirovljenika MO Rezovačke Krčevine

U društvenom domu u Rezovačkim Krčevinama u četvrtak, 29. rujna, održana je izvještajna skupština Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Rezovačke Krčevine na kojoj je izvješće o radu i financijsko izvješće podnio predsjednik Tomislav Galeković.
Protekle dvije godine zbog pandemije koronavirusa izostale su većim dijelom uobičajene aktivnosti Udruge. Ipak ljetos je organiziran izlet u Daruvar, a Udruga se uz to redovito brinula za svoje članove slabijeg imovinskog statusa darivajući ih povodom Božića i Uskrsa prigodnim poklon-paketima.

U planu za iduće razdoblje su ponovno redovna okupljanja i druženja, ako to omoguće epidemiološke mjere. Udruga najveću financijsku podršku za svoj rad ima od Grada Virovitice te komunalnih tvrtki.

Rad skupštine i Udruge pozdravili su gosti, predstavnici umirovljeničkih udruga iz Golog Brda, Svetog Đurđa, Milanovca i Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Čemernica te predsjednik Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko-odravske županije Antun Han i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Rezovačke Krčevine Dražen Šešet.

Na kraju je sve pozdravio i pročelnik gardskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica.

– Lijepo je što ste usprkos pandemiji koronavirusa našli načina da se povremeno okupite i podružite. Nadam se da će se u idućoj godini poboljšati epidemiološke prilike te da ćete se moći vratiti svojim uobičajenim aktivnostima. U svom radu i nadalje ćete imati punu podršku Grada – rekao je Alen Bjelica.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content