Papuk Osječko 1664 sutra u sklopu 6. kola 3. NL sjever dočekuje zahuktali Podravac iz Virja: Pobjeda je imperativ

Orahovački Papuk Osječko 1664 sutra u sklopu 6. kola 3. NL sjever dočekuje zahuktali Podravac iz Virja. Momčad Zorana Mandića nakon vrijednog boda u Domašincu, sutra želi samo pobjedu do koje će morati bez svog trenera koji je bolestan.

– Unatoč bolesti komunicirao sam s momcima čitav tjedan i osjetio kako su željni pokazati koliko vrijede i pobijediti ovu utakmicu koja će biti jako teška. Kako zbog nezgodnog i dobrog protivnika tako i zbog teškog terena, jer ogromne količine kiše koje su pale natopile su naš teren i neće tu baš biti puno od nogometa. Ali ovo se jednostavno mora dobiti, ovo je utakmica koja će zasigurno usmjeriti nastavak prvenstva. Nama neće igrati Tin Jusup koji je operiran, otprije odsutni Miroslav Rukavina i Marijan Patača, a načeti ozljedama su Zdelar i Dijanešić, no oni će biti na raspolaganju– kaže Mandić kojeg će protiv Podravca na klupi mijenjati pomoćni trener Saša Tir.

Najbolji Papukov strijelac u uvodnom dijelu prvenstva Marin Zdelar vjeruje u svoje kolege.

– Očekujem čvrstu utakmicu, Podravac je dobra momčad i sigurno će tražiti i treću uzastopnu pobjedu, ali mi ćemo dati sve od sebe da ta tri boda ostanu kod kuće. Nadam se da ćemo se poboljšati u samoj završnici i da će nam se napokon otvoriti. Napokon osjećam da smo spremni na velike stvari, a sutrašnja utakmica će nam pokazati u koji dio tablice ćemo ući. Pozvao bih sve navijače i simpatizere da dođu sutra podržati ove dečke jer svaki pljesak s tribina nam daje jak vjetar u leđa i tjera nas da damo još više. Što se mene tiče, vučem tu ozljedu, ali bit ću spreman pomoći– zaključio je Marin Zdelar.

Utakmica počinje u 16:30, glavni sudac je Karlo Klobučarić iz Vučetinca, a pomagat će mu Marko Marušić iz Bjelovara i Filip Paman iz Nedelišća dok je delegat Branko Slatina iz Koprivničkog Ivanca.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content