Pedofil pisao djevojčici (12): Volim mlade curice, privuklo me tvoje tijelo

Muškarac B. koji tvrdi da živi u Zagrebu (a na svom profilu objavljuje detalje iz Vukovara) pisao je mjesecima djevojčici od 12 godina, koja ide u 6. razred, da je lijepa, pitao ju na koga je privlačna, tipka li s drugim starijim muškarcima, voli li starije i zanimaju li je stariji muškarci. 

Kad bi djevojčica odgovorila da joj je mama pričala što je pubertet, ali još ne zna točno, on bi joj “objasnio” kroz poruke:  “s**e ti rastu, dlake, dobiješ prvu menstruaciju”.  

Pitao ju je u koji razred ide, a ona mu je odgovorila 6., pitao ju je koliko je visoka, odgovorila mu je 150 centimetara, a on joj bi napisao: “velika si, ne bi ti dao toliko godina za tvoju visinu”.

Kad bi joj komplimentirao, tipa, “ti si velika cura, zgodna”, a ona mu odgovorila da ima samo 12 godina, odgovorio bi joj da je već “veliko dijete, privlačna”.

Jasno joj je napisao: “volim mlade curice, što ti je tu čudno”, a kad mu je rekla da ne razumije kako mu ne smeta što je ona još dijete, odgovorio bi joj “što si zbunjena?” i “i dijete zna da voli”.

prepiska1

Sve ovo prepiska je koju su sinoć (subota) objavili operativci iz Organizacije stop pedofiliji, koja uz sjedište u Srbiji djeluje na području cijele regije, uključujući i Hrvatsku.

U i ovom slučaju, dijalog s odraslim muškarcem koji voli mlade djevojčice nije vodila prava 12-godišnjakinja, već diverzija, lažni profil, iza kojeg stoje članovi Organizacije, lovci na pedofile.

-Muškarcu koji je bio uporan nije smetalo što mu dijete govori kako ima samo 12 godina i da ne zna zašto joj se javlja. I ovaj put on se prvi javio diverziji, a tvrdi kako voli malu djecu i u tome ne vidi problem. Pisao joj je kako ima lijepo tijelo, koje ga je privuklo. Procijenili smo da javnost mora znati o ovom slučaju i kao upozorenje svima objavili prepisku – ističu iz Organizacije stop pedofiliji.

Doznajemo kako je muškarac uz pisanje, djevojčici, između ostalog, slao i materijal vezan uz dječju pornografiju, koja uključuje video sadržaj s eksplicitnim scenama djeteta i odrasle osobe u spolnom činu.

Iako je muškarac nakon što je otkriven profil obrisao, postoji mogućnost kako se i drugoj djeci javljao s tog ili drugih profila. Lovci na pedofile koji su ga ulovili u svoju mrežu ističu kako im je cilj stoga preventiva, upozoriti javnost na novog predatora.  

-Operativci naše Organizacije su i iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore. Svi zajedno radimo na zaštiti svakog djeteta od predatora i nismo ni nacionalno ni vjerski obojeni. Kao što smo mi iz cijele regije ujedinjeni u borbi protiv pedofilije, tako i pedofili koje otkrivamo dolaze iz cijele regije. Sa svakom prepiskom koju objavimo želimo upozoriti javnost na osobu koja se nalazi u njihovoj okolini i prijetnja je djeci, a pogotovo roditelje djece jer su ona na društvenim mrežama posebno izložena ovakvim opasnostima – ističe K. Nikolić iz Organizacije stop pedofiliji. (www.icv.hr, mlo, foto: Stop pedofiliji) 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content