Powerlifting klub Virovitica svoju teretanu preselio u novi prostor u centru Virovitice

Prije više od četiri godine Powerlifting klub Virovitica otvorio je svoju vlastitu teretanu, koja se od danas (ponedjeljak) nalazi na novoj lokaciji. U samom centru grada, u velikom prostoru vježbači na raspolaganju imaju sve potrebne sprave, kao i profesionalnu opremu za natjecanje u powerliftingu.

– Emocije su prevelike. Dosta smo radili, trebalo je uložiti puno truda i vremena, ali naravno svi smo sretni i zadovoljni što smo u novom prostoru. Funkcionirat ćemo kao i dosad, ali u puno većem i ljepšem prostoru – rekao je prigodom otvaranja predsjednik PLK, Dražen Moslavac.

Otvorenju nove teretane nazočili su i gradonačelnik Ivica Kirin, tajnica Sportske zajednice VPŽ Dora Međimorec i tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

– Čestitam Powerlifting klubu Virovitica na ovom potezu. Virovitica je bogatija za još jednu modernu teretanu, prostor je velik i prekrasan, a lokacija doista atraktivna. Sjedište powerliftinga Hrvatske nalazi se upravo u Virovitici i ovo je sada postao jedan reprezentativni prostor koji ćemo moći koristiti za reklamu grada i ono još važnije, za reklamu sporta. Ovo je još jedna prilika da djecu od malena učimo sportu, a takvi i slični projekti uvijek će imati moju podršku. Vježbanje danas više nije nekakav hir, već potreba svih nas i zato pozivam sve zainteresirane neka se učlane i treniraju zbog sebe i svog zdravlja – rekao je gradonačelnik Kirin.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content