S.O.S Virovitica i HUP Pričalica u utorak, 13. rujna u Orahovici će provesti javnu akciju „Skini masku, otkrij nasilnika“

Udruga S.O.S. Virovitica i Hrvatska udruga pripovjedača Pričalica u utorak, 13. rujna u središtu Orahovice će provesti javnu akciju “Skini masku, otkrij nasilnika”. Cilj javne akcije, koja će trajati od 10 do 12 sati, je utjecati na svijest šire javnosti o važnosti suzbijanja nasilja nad i među mladima.

Na javnoj akciji  će biti podjela raznih informativnih i promotivnih materijala koji su nastali u sklopu projekta. Riječ je o aktivnosti u sklopu projekta „Skini masku, otkrij nasilnika!“ koji Udruga S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje i suradnja provodi u partnerstvu s Hrvatskom udrugom pripovjedača Pričalica. Projekt se provodi uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a usmjeren je ka prevenciji pojavnih oblika nasilja nad i među mladima putem pružanja pomoći i podrške žrtvama nasilja te podizanje razine svijesti društva inovativnim i kreativnim pristupom o negativnim učincima nasilnog ponašanja u Virovitičko-podravskoj županiji.

(www.icv.hr, SOS Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content