Prometna nesreća u Slatini: Tri osobe ozlijeđene, među njima i maloljetnik

Danas (subota) u poslijepodnevnim satima u Ulici kralja Zvonimira u Slatini dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene. PU virovitičko-podravska je potvrdila kako su lakše ozlijeđeni 19-godišnji vozač jednog automobila, 41-godišnji vozač drugog te 15-godišnji putnik u jednom od vozila.  

Kako izvještava policija, do nesreće je došlo oko 14 sati kada je 41-godišnjak upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka Ulicom kralja Zvonimira te dolaskom do kućnog broja 90, preko središnje neisprekidane crte, započeo skretati ulijevo na putni most kućnog broja 92, a da nije propustio osobni automobil slatinskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 19-godišnjak.

Tada je došlo do sudara, nakon čega je osobni automobil kojim je upravljao 41-godišnjak od siline udara odbačen na punu bankinu, gdje je u zanošenju udario u zadnji lijevi dio parkiranog osobnog automobila slatinskih registarskih oznaka te zadnjim dijelom u metalnu ogradu rukohvata na pješačkom ulazu, koja se od udara slomila, kažu iz policije.

– Oba vozača te 15-godišnji putnik u jednom od vozila, zadobili su lakše ozlijede, a liječnička pomoć im je pružena u OB Virovitica. Na sva tri osobna vozila nastala je materijalna šteta. Vozači su alkotestirani – bez reakcije – stoji u priopćenju.

(www.icv.hr)

 

viber slika 2022 09 10 14 44 38 395 viber slika 2022 09 10 14 44 37 129

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content