Trkačice i trkači ponovno će “zavladati” najvećom slavonskom planinom: Drugo izdanje utrke Lucky Trail Papuk na rasporedu je ove subote

Nakon velikog uspjeha prošle godine, kada je održano premijerno izdanje utrke Lucky Trail Papuk, ove subote, 10. rujna, ponovno će trkačice i trkači “zavladati” najvećom slavonskom planinom.

Lucky Trail Papuk je rekreativna utrka, koja kreće i završava na popularnom izletištu Jankovac, a po mnogočemu je drugačija od drugih trail utrka.

– Lucky Trail je serijal utrka s jedinstvenim formatom. Ove su godine već održane dvije utrke, ona na Trakošćanu i po prvi put na Petehovcu iznad Delnica. Najveća posebnost našeg formata je timsko trčanje, gdje tročlani timovi trče na tri staze. Dokazali smo ovime da trčanje može biti i ekipni sport, a sama utrka prilika za zbližavanje i odličnu sportsku zabavu. Cijeli program održava se na predivnom izletištu Jankovac, a trčimo okolnim šumskim putevima i stazama. Sa starta će krenuti oko 350 trkača iz cijele Hrvatske pa i najudaljenijih krajeva, što je dokaz koliko rekreativni sport može biti generator turističkog prometa. To je prepoznalo vodstvo Parka prirode Papuk i Općine Čačinci, bez čije pomoći i partnerskog odnosa utrku ne bi bilo moguće organizirati– rekao je Zvonimir Mikašek, direktor Lucky Trail serijala utrka.

Lucky Trail Papuk kreće dakle s jankovačke livade u subotu 10. rujna u 10 sati, a trkačice i trkači trčat će glavnu timsku utrku u kojoj svaki član tima istrči 11.3 km, mini timsku utrku te solo utrke na 11.3 i 5.3 kilometra. Prijave za utrku odavno su zatvorene, a više informacija o njoj možete saznati OVDJE.

Lucky Trail serijal utrka, uz glavne sponzore, podržavaju i partneri utrke, Park prirode Papuk i Općina Čačinci.

(www.icv.hr, 3sporta.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content