ŽNL PIONIRI Efikasne pobjede čačinačke Mladosti i Virovitice: ŠN Graničar Bušetina uspješnija od Gradine, Rezovac slavio u Miljevcima

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u kategoriji pionira.

PIONIRI U-9

Do nove pobjede stigli su nogometaši Virovitice koji su s 4:0 slavili protiv milanovačkog Sokola. Strijelci za ‘narančasto-crne’ bili su Miho Ilić, Jakov Benčina, Adam Spudić i Toni Jakočić.

Suhopoljski mališani poraženi su na svom terenu od Pitomače. Gabriel Krivačić doveo je ‘grofove’ u prednost u 9. minuti, no gosti su preokrenuli s dva gola Patrika Ivanica te zgodicima Gabriela Skelina i Karla Pejovića. Drugi pogodak domaćina, za konačnih 4:2, postigao je Alexa Kecman Rađenović.

U trećoj utakmici kola ŠN Graničar Bušetina upisala je minimalnu pobjedu na gostovanju u Lukaču. Strijelac jedinog pogotka bio je Luka Balogović.

Rezultati 3. kola: Virovitica – Sokol 4:0, Suhopolje – Pitomača 2:4, Lukač 05 – ŠN Graničar Bušetina 0:1, No Limit Tvin – Slatina -:-

PIONIRI U-11

Rezovčani su s visokih 6:1 slavili u Miljevcima u susretu 4. kola. Mateo Šegić četiri je puta matirao domaćeg vratara, a po jednom su mrežu pogodili Rafael Malečić i Ivan Ištvanović. Jedini strijelac za Mladost bio je Jurica Bejuk.

U efikasnoj utakmici s šest pogodaka bodove su podijelili četekovački Dinamo i Munja iz Velikog Rastovca. Gosti su poveli 2:0 golovima Melite Filipović i Lovre Jovića, izjednačili su Edi Tonc i Noa Magdalek, a novu prednost Munji donijela je Melita Filipović svojim drugim golom. Konačnih 3:3 postavila je Tena Novaković.

U preostaloj utakmici susreli su se ŠN Graničar Bušetina i Bratstvo, a domaća momčad stigla je do pobjede golovima Karla i Jana Balogovića.

Rezultati 4. kola: Mladost (Mi) – Rezovac 1:6, Dinamo (Č) – Munja 3:3, ŠN Graničar Bušetina – Bratstvo 2:0, Sokol – Virovitica -:-

PIONIRI U-13

Virovitički ‘narančasto-crni’ bili su efikasni u ogledu s milanovačkim Sokolom. Četiri zgoditka postigao je Filip Zec, po tri Valentino Vrekalić i Jan Feketija, dva je upisao Grgur Salajić, a po jednog Luka Mijok, Pavao Koši i Niko Ćuk.

Bratstvo je s 5:1 slavilo na gostovanju kod ŠN Graničar Bušetine. Nino Bota i Leon Podravac postigli su po dva pogotka, jednog je upisao Luka Andrijanić, dok je strijelac za ŠN Graničar Bušetinu bio Tian Ivanešić.

Bez pobjednika završen je susret između Crnca i Gradine. Gosti su poveli golovima Noe Počuća i Stjepana Lukačevića, dok su izjednačili Ante Pejčević i Emanuel Šorman.

Efikasni su bili i nogometaši Mladosti iz Čačinaca koji su s 13:0 slavili protiv Pitomače. Autogol je postigao Ivano Radinčić, tri zgoditka za Mladost postigao je Luka Dubaić, po dva su dodali Andro Matešić, Borna Beštek i Domagoj Stojanović, a po gol su upisali Niko Jerbić, Petar Cingel i Antonija Jurišić.

Rezultati 4. kola: Sokol – Virovitica 0:15, ŠN Graničar Bušetina – Bratstvo 1:5, Crnac – Gradina 2:2, Mladost (Čač) – Pitomača 13:0, Podgorje – Mikleuš -:-

PIONIRI U-15

Utakmicu s devet zgoditaka odigrali su ŠN Graničar Bušetina i Gradina, a domaća momčad upisala je minimalnu pobjedu. Dva pogotka Tiana Ivanešića i zgoditak Petre Topić bili su dovoljni za vodstvo od 3:0, no Tristan Horvat, Borna Boban i Sebastijan Kraš izjednačili su na 3:3. Ivanešić je svojim trećim zgoditkom vratio prednost na stranu Graničar Bušetine, Patrik Grabić povisio je na 5:3, a konačan rezultat svojim je drugim zgoditkom postavio Horvat.

Šime Jurlina poentirao je za vodstvo čačinačke Mladosti u 18. minuti na gostovanju kod Bilogore 1947, ekspresno je stvari na početak vratio Tomislav Antolić, u istoj minuti, dok je 60 sekundi kasnije za novo vodstvo gostiju pogodio Domagoj Stojanović. Do kraja susreta Mladost je potvrdila pobjedu s dva gola Davida Stankovića i pogotkom Tome Matešića.

Rezultati 3. kola: ŠN Graničar Bušetina – Gradina 5:4, Bilogora 1947 – Mladost (Čač) 1:5

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content