ŽNL PIONIRI Uvjerljive pobjede Pitomače, Virovitice i Rezovca: Doznajte rezultate

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u konkurenciji pionira.

PIONIRI U-9

U utakmici 2. kola do minimalne pobjede došla je ŠN Graničar Bušetina koja je na svom terenu ugostila No Limit Tvin. Pogodak odluke za pobjedu 1:0 postigao je Luka Balogović u 30. minuti.

Slatina je na svom terenu bila uspješnija od Suhopolja. Domaći nogometaši imali su prednost 3:0 dvama golovima Matijasa Mioljevića te jednim pogotkom Adriana Puhanića, dok je jedini strijelac za ‘grofove’ bio Gabriel Krivačić.

Uspješna je bila i Virovitica koja je s slavila na gostovanju u Pitomači s 3:0, a trostruki strijelac za ‘narančasto-crne’ bio je Adam Spudić.

Rezultati 2. kola: ŠN Graničar Bušetina – No Limit Tvin 1:0, Slatina – Suhopolje 3:1, Pitomača – Virovitica 0:3, Sokol – Lukač 05 (nije odigrano)

PIONIRI U-11

U kategoriji početnika odigrane su utakmice 3. kola. Rezovac je na svom terenu s uvjerljivih 9:0 slavio protiv Dinama iz Četekovca. Po tri zgoditka za domaću momčad postigli su Mateo Šegić i Kevin Sokolović, dva je dodao Gabriel Novak, a jednog Mihael Šegić.

Utakmica s šest pogodaka između Bratstva iz Gornjeg Bazja i milanovačkog Sokola završena je bez pobjednika. Nikola Lukić i Niko Šitum bili su strijelci za goste, preostali pogodak bio je autogol Jakova Bakića, dok je trostruki strijelac za domaću momčad bio Gabrijel Jurić.

Na susretu između Virovitice i Podravca iz Sopja postignuto je 19 pogodaka, a ‘narančasto-crni’ stigli su do uvjerljive pobjede. Pet zgoditaka za Viroviticu postigao je Petar Iličić, Nataniel Jurković postigao je tri, Matko Hegedušić i Lovro Galjar po dva, dok su jedan pogodak upisali Jakov Bezak, Lovro Santro, Jelena Mađarac, Mateo Šolc, Šime Čižić i Niko Andrović. Jedini strijelac za goste iz Sopja bio je Teo Bošnjak.

Rezultati 3. kola: Rezovac – Dinamo Četekovac 9:0, Bratstvo – Sokol 3:3, Virovitica – Podravac 18:1, Munja – ŠN Graničar Bušetina (nije odigrano)

PIONIRI U-13

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarila je Pitomača koja je s 10:1 slavila protiv Crnca. Fran Antoljak postigao je četiri pogotka za domaću momčad, po dva su postigli David Jakupec i Šimun Kunić, dok su po zgoditak dodali Kevin Karas i Tin Perović. Jedini strijelac za goste bio je Fran Volenik.

Virovitica je protiv Mikleuša postigla pogodak manje te su u slavili s visokih 9:0. Antun Gabrijel tri se puta upisao u listu strijelaca, dva pogotka postigli su Noa Bukvić i Petar Galic, dok su jedan gol dodali Mihael Miladinov i Niko Ćuk.

Zanimljiva utakmica gledala se u Čačincima gdje je Mladost ugostila Podgorje. Domaća momčad povela je golovima Luke Dubaića i Mariela Štefoka, izjednačio je Ivan Stolnik svojim golovima u 28. i 33. minuti, no preokreta nije bilo. Andro Matešić do kraja utakmice postigao je tri pogotka za domaću momčad, Jakov Mikec dva, dok je Podgorje golovima Stolnika i Petra Rogića smanjilo na konačnih 7:4.

Bez pobjednika je završena utakmica u Gradini između istoimene domaće momčadi i ŠN Graničar Bušetine. Povela je domaća momčad golom Stjepana Modrića, dok je konačnih 1:1 postavio Tian Ivanešić.

Rezultati 3. kola: Pitomača – Crnac 10:1, Virovitica – Mikleuš 9:0, Mladost (Čač) – Podgorje 7:4, Gradina – ŠN Graničar Bušetina 1:1, Bratstvo – Sokol (nije odigrano)

PIONIRI U-15

Gradina je na domaćem terenu s uvjerljivih 8:2 poražena od čačinačke Mladosti. David Stanković bio je trostruki strijelac za goste, Toma Matešić postigao je dva pogotka, a Domagoj Stojanović, Toni Milak i Marko Terlević po jednog. Strijelci za Gradinu bili su Borna Boban i Mateo Miota.

U drugom susretu Bilogora 1947 slavila je kod kuće protiv ŠN Graničar Bušetine. Ivan Blažević bio je trostruki strijelac za domaćine, dok je oba pogotka za goste postigao Mateo Jagić.

Rezultati 2. kola: Gradina – Mladost (Čač) 2:8, Bilogora 1947 – ŠN Graničar Bušetina 3:2

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content