1. HRL SJEVER Okršaj starih rivala u Slatini: Pred prepunim tribinama u ‘Marulićevoj’ školi Virovitičani žele osvojiti prve ovosezonske bodove

Rukometaši u 1. hrvatskoj ligi Sjever ovog vikenda igraju utakmice četvrtog kola, a dva predstavnika Virovitičko–podravske županije igraju međusobno. Županijski derbi igra se u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića, gdje će Slatina ugostiti Viro Viroviticu.

Prema dosad prikazanom, domaći rukomtaši su favoriti, jer su osvojili četiri boda pobjedama u Požegi i na svom terenu s momčadi Vidovca, dok su minimalno poraženi na gostovanju u Đakovu.

Rukometaši Viro Virovitice doživjeli su tri poraza. U prvom kolu izgubili su od dojučerašnjeg premijerligaša Spačve u Vinkovcima. U nastavku Novi Zagreb je došao do pobjede u Virovitici, a Vidovec je, prije šest dana, na svom terenu, slomio otpor Virovitičana tek u posljednjih petnaestak minuta.

Momčad Slatine će, uz podršku prepune dvorane željeti pokazati svoju snagu i kvalitetu, a Virovitičani će sigurno pružiti čvrst otpor te će nastojati doći do prvih bodova u ovoj sezoni i to u velikom derbiju.

Veliki derbi na rasporedu je danas (subota) u 19 sati i 30 minuta.

1. HRL Sjever, 4. kolo: subota, 8. listopada

Metalac – Rugvica
Sisak – Novi Zagreb
Dugo Selo – Vidovec
Požega – NEXE 2
Đakovo – Maksimir Pastela
Čakovec – Spačva
Slatina – Viro Virovitica

Tablica 1. HRL Sjever

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content