2. HMNL ISTOK Slatina uvjerljivom pobjedom nad Vinkovcima došla do prva domaća tri boda

U ponedjeljak je, u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića u Slatini, odigrana  utakmica 2. hrvatske malonogometne lige skupina Istok između Slatine i Vinkovaca.

Domaća momčad došla je do uvjerljive pobjede 5:1. Slatina je povela u 12. minuti pogotkom Ivana Stjepića. Dvije minute kasnije, zbog šest akumuliranih prekršaja, dosuđen je kazneni udarac s 10 metara za goste, međutim Fran Japundžić ga nije uspio realizirati.

U drugom dijelu u dvije minute riješeno je pitanje pobjednika. Prvo je u 36. minuti Hrvoje Čović povećao domaću prednost na 2:0. Gosti su krenuli bez vratara, što koristi Ivan Stjepić i pogađa praznu mrežu za 3:0. Minutu kasnije u strijelce se upisao i Jurica Šantić. Fran Jaspundžić u 38. minuti smanjio je na 4:1, dok je konačnih 5:1 postavio Antun Sopjanac u posljednjoj minuti.

Desetak sekundi prije kraja dosuđen je i drugi kazneni udarca s 10 metara za goste. Ovog puta domaći vratar Ivica Tropšek nadmudrio je izvođača Jakova Jurišića.

U idućem kolu Slatina gostuje kod momčadi Autodijelovi Barišić u Požegi.

Slatina: Dominik Nikšić, Matej Kupres, Hrvoje Čović, Ivan Stjepić, Toni Hudoletnjak, Ivica Tropšek, Antun Sopjanac, Florijan Rupčić, Samueal Spudić, Ante Knežević, Jurica Šantić, Dominik Bogati i Martin Piskač, trener: Nikola Miščević.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content