2. ŽNL ZAPAD Zorić vodeći topnik lige, Mikulić na minimalnom zaostatku: Evo tko je još ‘u igri’ za najboljeg strijelca jesenskog dijela natjecanja

Do kraja jesenskog dijela natjecanja u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad ostala su za odigrati još dva kola, a borbu za najboljeg strijelca vode Michael Zorić (Bilogora 1947. Špišić Bukovica), Ante Mikulić (Sokol Milanovac), Stipo Djak (Bilogora 1947. Špišić Bukovica) i Mihael Taušan (Drava Terezino Polje).

Zorić je trenutno najbliži toj tituli, vodeći je strijelac lige s 12 pogodaka. Pogodak manje ima Mikulić, a dva pogotka manje Djak i Taušan. Zorić i Djak, s 22 pogotka zajedno tvore trenutno najbolji napadački dvojac lige, a njihova Bilogora, trenutno sedmoplasirana momčad prvenstva, postigla je ukupno 28 pogodaka.

Bilogora u preostala dva kola dočekuje No Limit TVIN i gostuje u Vukosavljevici. Vodeći Sokol sada dočekuje Vukosavljevčane, dok će drugoplasirana Drava ovog vikenda na gostovanje u Turnašicu. Posebno zanimljivo bit će posljednje jesensko kolo, kada će snage u Terezinom Polju odmjeriti Drava i Sokol, a jedan nasuprot drugog naći će se Taušan i Mikulić.

Nastavlja se uzbudljiva utrka za najboljeg ‘topnika’ jesenskog dijela natjecanja, ostaje nam za vidjeti tko će se ‘okruniti’ ovom prestižnom titulom…

12 – Michael Zorić (Bilogora)

11 – Ante Mikulić (Sokol)

10 – Stipo Djak (Bilogora), Mihael Taušan (Drava)

7 – Abdelrahman Fawzy (Sveti Đurađ), Ante Gradinjan (Gradina)

6 – Ivan Biondić (Sokol), Tomislav Filipović (No Limit TVIN), Antonio Paulović (Drava) 

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content