3. NL SJEVER Šest golova i pregršt prilika na Vegeški: Mladen, Lacić – Klarić i Suvajac dvostruki strijelci, ‘puni plijen’ otišao u Križevce

U sedmom kolu 3. Nogometne lige Sjever, nogometaši Virovitice na svom terenu poraženi su od vodeće momčadi lige – Radnika iz Križevaca rezultatom 4:2. Onaj tko nije gledao utakmicu mogao bi reći da su gosti lako došli do novih bodova, ali nije bilo tako…

U prvom dijelu dominirali su Križevčani. Domaću mrežu pogodili su već u drugoj minuti, ali je pomoćni sudac Marko Marušić signalizirao nedozvoljenu poziciju gostujućih igrača, pa zgoditak nije bio priznat. U nastavku su gostujući igrači nastavili svoju dominaciju. U 10. minuti Mihael Mladen dovodi Radnik u prednost, a tri minute kasnije već je bilo 2:0, pogodak je postigao Leon Lacić – Klarić. Uz dva zgoditka igrači iz Križevaca tri puta su pogodili okvir domaćih vrata.

I domaći igrači su imali svoje prilike, od kojih je jednu u 28. minuti rezantnim udarcem realizirao najbolji domaći strijelac Nikola Suvajac. Četiri minute kasnije svojim drugim pogotkom Mihael Mladen ponovno dovodi gostujuću ekipu na dva zgoditka prednosti (3:1), što je bio rezultat prvog dijela.

IMG_7390-Custom

U nastavku igre ‘narančasto –crnima’ bilo je dovoljno šest minuta da drugim pogotkom Suvajca smanje gostujuću prednsot na 3:2. U tim trenucima domaći nogometaši su dominirali terenom. Propustili su tri odlične prilike za izjednačenje. Luka Špoljar s dvadesetak metara pogodio je okvir gostujućih vrata, a Davor Sinajković se u dva navrata sam našao ispred gostujućeg čuvara mreže Miroslava Koprića. Prvi puta Koprić je svojim tijelom uspio obraniti mrežu, a drugi puta Sinajković je bio neprecizan.

Kazna za domaće promašaje stigla je sedam minuta prije kraja utakmice, kada je Leon Lacić – Klarić svojim drugim pogotkom postavio konačnih 4:2 za Radnik.

-Da smo u trenucima naše dominacije izjednačili, siguran sam da bi na kraju došli do sva tri boda – za propuštenim prilikama žalio je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Virovitica – Radnik Križevci 2:4

Najbolji u virovitičkim redovima: Nikola Suvajac

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content