3. NL SJEVER Varaždinski ‘Bumbari’ uvjerljivi u susretu s Viroviticom

U devetom kolu 3. nogometne lige Sjever, nogometaši Virovitice gostovali su na varaždinskom stadionu Slobode kod Varteksa.

U prvom dijelu domaći ‘bumbari’ u potpunosti su nadigrali goste iz Virovitice i to prije svega trkom. Nakon loše reakcije gostujuće obrane domaći nogometaši poveli su zgoditkom Dine Kovačeca u 20. minuti, a šest minuta kasnije na 2:0 povećao je Tihomir Šoštarić.

U drugom dijelu gostujući trener Krešimir Crvenka donekle je modificirao formaciju svoje momčadi na terenu, što je rezultiralo boljom igrom. Do promjene rezultata ipak nije došlo. Jedinu ozbiljniju priliku za zgoditak igrači Virovitice imali su tri minute prije kraja, ali nisu uspjeli doći do pogotka.

-Domaći nogometaši pokazali su svu svoju snagu te su došli do zaslužene pobjede. U našim redovima bolji od ostalih bio je mladi Luka Špoljar – rekao nam je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Virovitičani su sada s 10 bodova na sedmom mjestu ligaške ljestvice, vodeći je Polet iz Svetog Martina na Muri s 23 boda, koliko ima i drugoplasirani Radnik iz Križevaca.

Varteks Varaždin – Virovitica 2:0

Najbolji u virovitičkim redovima: Luka Špoljar

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content