3. ŽNL Miholjac traži povratak na vrh, Orešac prijeti s treće pozicije: Dvoboj prvog i posljednjeg u skupini Zapad, Otrovanec gostuje u Dugom Selu

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 6. kola 3. županijskih nogometnih liga.

3. ŽNL ZAPAD

Vodeći Omladinac ugostit će na svom terenu posljednjeplasiranu Branu, a u slučaju pobjede domaćini bi se privremeno učvrstili na vodećoj poziciji budući da će drugoplasirana ŠN Graničar Bušetina ovog vikenda pauzirati.

U derbiju začelja do druge ligaške pobjede pokušat će doći Kladare i Napredak, a u dva međusobna ogleda priključak vrhu tražit će Sloga i Otrovanec, odnosno Stara Brezovica i Bušetina 1947. Sve utakmice na rasporedu su danas (subota) u 16 sati. 

Parovi 6. kola: Kladare – Napredak Rušani, Omladinac Korija – Brana Bačevac , Sloga Dugo Selo – Otrovanec, Stara Brezovica – Bušetina 1947.

tt 2

3. ŽNL ISTOK

Povratak na prvo mjesto tražit će nogometaši Miholjca koji će u subotu u 16 sati na svom terenu ugostiti Slavonac, a na vodeću poziciju mogao bi zasjesti i Orešac koji će u nedjelju, 9. listopada od 10 sati gostovati u Donjim Meljanima. Vaška je slobodna u 6. kolu.

Parovi 6. kola: Miholjac – Slavonac Novaki, Meljani – Orešac

tt 3

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content