BUBAMARA KUP Pitomača najbolja u konkurenciji juniora, a Bratstvo u uzrastu U-11

U nedjelju, 16. listopada, u sklopu obilježavanja Dana općine Lukač, na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, odigran je drugi dio Bubamara kupa u konkurenciji juniora i uzrasta U-11.

U konkurenciji juniora prvo mjesto osvojila je momčad Pitomače, koja je u finalu bila bolja od Rezovca, dok je u susretu za treće mjesto prva ekipa Dinama iz Kapela Dvora bila bolja od svoje druge ekipe. Pehare svim ekipama i medalje najboljim pojedincima podijelio je voditelj Škole nogometa općine Lukač Robert Špiranec.

Najbolji strijelac turnira bio je Rafael Androić iz Rezovca. Za najboljeg vratara proglašen je Petar Tudić, a za najboljeg igrača Niko Barčan, obojica igrača Pitomače.

U konkurenciji U-11, u prvom susretu, Suhopolje je boljim izvođenjem penala svladalo Viroviticu, dok je domaća Škola nogometa općine Lukač – Bratstvo bila bolja od Pitomače. U susretu za treće mjesto Virovitica je bila uvjerljiva u utakmici s Pitomačom. U finalnom ogledu, domaća ekipa, kombinatornom igrom, na ‘krilima’ odličnih Gabriela Jurića i Nine Bote, došla je do uvjerljive pobjede nad favoriziranim Suhopoljem.

Najbolji strijalc bio je Gabriel Jurić. Za najboljeg igrača proglašen je Nino Bota, a za najboljeg vratara Emanuel Ivoš, sva trojica iz pobjedničke ekipe Škola nogometa općine Lukač – Bratstvo. Pehare i medalje podijelio je načelnik općine Lukač Đuro Bukvić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content