DANI OPĆINE LUKAČ Otvorena 13. izložba fotografija „Ljepote općine Lukač“: Proglašeni najbolji autori

U sklopu obilježavanja Dana općine Lukač, u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića, uz pokroviteljstvo Općine Lukač i načelnika Đure Bukvića, organiziran je 13. foto natječaj „Ljepote općine Lukač“. Na natječaju su učenici kroz objektiv fotoaparata prikazali dio ljepote svog kraja.

Na ovogodišnji natječaj prispjelo je preko 250 fotografija od 56 autora. Prosudbenom povjerenstvu u sastavu Zrinka Žiga, Igror Fućkar i Oliver Bešić, koji je ujedno i umjetnički voditelj, nije bilo lako odabrati najbolje.

Izložbu najboljih radova je otvorio načelnik Đuro Bukvić.

– Lijepo je što ste se i ove godine ovom zanimljivom izložbom uključili u obilježavanje Dana općine Lukač. Uvjeren sam da će s ovaj već tradicionalan foto natječaj nastaviti i idućih godina. Ujedno vas sve pozivam, da se uključite i u ostale manifestacije kojima obilježavamo Dane općine, posebice nogometni turnir za mlađe uzrasne kategorije Bubamara kup, koji će se održati na stadionu Školski vrt u nedjelju, 16. listopada – između ostalog tom prilikom je rekao načelnik općine Đuro Bukvić.

Prvu nagradu osvojila je učenica sedmog razreda Dorotea Milaković s fotografijom Tratinčica. Druga je bila, također učenica sedmog razreda, Jelena Ivoš s fotografijom Paralelna stvarnost, dok je treći bio sedmaš Luka Andrijanić s fotografijom Ogledalce.

Nagrade najboljima uručio je načelnik Đuro Bukvić. Svi ostali sudionici su nagrađeni prigodnim nagradama. 

(www.icv.hr, mš; Foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content