Drugi pogodak u tri dana: Odlični Mateo Leš nakon Rode zabio i Eindhovenu, Heracles i dalje vodeća momčad Eerste Divisie

Samo tri dana nakon što je poentirao u pobjedi svog Heracles Almela na gostovanju kod Rode u Kerkradeu, Mateo Leš upisao je novi pogodak za momčad trenera Johna Lammersa, ovog puta na domaćem travnjaku protiv Eindhovena.

Podsjetimo, Heracles se trijumfom protiv Rode plasirao u 1/16 finale Nizozemskog kupa. Rezultat je u regularnom dijelu utakmice bio 2:2, a pobjednik je odlučen u raspucavanju s bijele točke. Jedan od strijelaca bio je i Leš.

Heracles, inače vodeća momčad Eerste Divisie, tri dana kasnije odigrala je susret 12. ligaškog kola u kojem je, na svom stadionu Erve Asito, ugostila četvrtoplasirani Eindhoven i na kraju slavila s uvjerljivih 3:0. Gostujuću mrežu načeo je u 26. minuti Justin Hoogma. Mateo Leš povećao je domaću prednost na asistenciju Laursena u 33. minuti, dok je konačan rezultat postavio Marco Rente u 61. minuti.

Heracles je vodeći s 28 bodova, Maastricht je na drugoj poziciji s 24, a Zwolle na trećem mjestu s 23 boda.

Bila je ovo druga uzastopna utakmica u kojoj je Leš startao od prve minute i na najbolji mogući način opravdao ukazano povjerenje. Heracles u 13. kolu putuje u Almere, kod momčadi koja se nalazi na 8. mjestu ligaške ljestvice. Susret je na rasporedu 28. listopada u 20 sati.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content