Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek slavi 62. godinu postojanja: Sajam OPG-ova i Student wine fest uz grupu CAMBI

U sklopu programa svečanog obilježavanja 62. godine postojanja, danas (srijeda 19. lipnja) se u prostorijama FAZOS-a održava konferencija pod nazivom “Zeleni plan u hrvatskoj poljoprivredi- Što donosi nova Zajednička poljoprivredna politika EU”, a u organizaciji Poslovnog dnevnika i FAZOS-a.

Osim panela na kojem će se pokušati dati neke od odgovora na pitanje što donosi nova zajednička europska poljoprivredna politika, sudionici skupa raspravljat će i o 2023., prijelomnoj godini za hrvatsku poljoprivredu, dok će se studenti, predstavnici Ministarstva poljoprivrede i tehnoloških kompanija, baviti pitanjem kakvu poljoprivredu priželjkuju digitalni domorodci, generacija Z.

U drugom dijelu konferencije panelisti će se baviti pitanjima hoće li manja upotreba zaštitnih sredstava smanjiti proizvodnju u poljoprivredi i kako spasiti hrvatsku proizvodnju mlijeka i mesa.

U četvrtak 20. listopada, u nastavku obilježavanja 62. Godine postojanja FAZOS-a, ispred zgrade fakulteta od jutra do večeri biti će prilično živo.

-Od 9:00 sati na štandovima ispred fakulteta održat će se Sajam OPG-ova, a u nastavku dana od 18:00 do 20:00 sati bit će Student wine fest na kojem će studenti i ostali posjetitelji uz nastup grupe CAMBI. moći uživati u dobrim vinima iz našeg kraja- najavili su FAZOS-ovci.

(www.icv.hr. tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content