JUNIORI Uvjerljive pobjede No Limit Tvina i čačinačke Mladosti: Suhopolju bodovi u ‘općinskom derbiju’, Sloga poražena u Novoj Bukovici

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u kategoriji juniora.

VIROVITICA-PITOMAČA

Nogometaši No Limit Tvina uvjerljivo su slavili na gostovanju u Pitomači. Dominik Belani doveo je goste u prednost nakon 13. minuta igre, izjednačio je Leon Jelušić šest minuta kasnije, a za prednost ‘akademaca’ na poluvremenu pobrinuo se Belani svojim drugim zgoditkom. U nastavku su po dva zgoditka za No Limit Tvin postigli Theo Filipović i Niko Gomerčić, a jendom se u listu strijelaca, za konačnih 7:1, upisao Luka Grbac.

U drugoj utakmici kola Suhopolje je u ‘općinskom derbiju’ slavilo protiv Borove. Trostruki strijelac za ‘grofove’ bio je Danijel Marošević, po jednom su mrežu pogodili Dominik Tomić i Luka Prpić, a jedini strijelac za Borovu bio je Andreas Dujam.

SLATINA-ORAHOVICA

Vodeća čačinačka Mladost upisala je proteklog vikenda četvrtu ligašku pobjedu, a slavili su na gostovanju u Orahovici. Leon Lipovac bio je trostruki strijelac za goste, jedan pogodak upisao je Karlo Maričić, dok je jedini strijelac za Papuk Osječko 1664 bio Luka Horvat.

Do sigure pobjede stigao je i Zrinski. Tri zgoditka Mateja Bračuna, dva zgoditka Daria Petrovića i pogodak Antonia Kokoške bili su dovoljni za uvjerljivu pobjedu protiv zdenačke Sloge, dok je poraz gostiju ublažio Hrvoje Bošnjak.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content