JUNIORI Uvjerljive pobjede No Limit Tvina i Pitomače: Sloga u završnici stigla do bodova protiv DOŠK-a, Papuk Osječko 1664 poražen u Voćinu

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u konkurenciji juniora.

VIROVITICA-PITOMAČA

Rezovac je na svom terenu ugostio Pitomaču od koje je poražen s visokih 7:0. Leon Jelušić bio je dvostruki strijelac za goste, dok su po pogodak postigli Antonio Gibičar, Karlo Filjak, Lovro Škorak, Dominik Deskar i Dominik Horvat.

Identičnim rezultatom završen je i susret između Suhopolja i No Limit Tvina, također u korist gostiju. Tri pogotka postigao je Luka Keleković, dva je dodao Ivan Crnojević, a po jednog Tin Filipović i Dino Reščić.

Dodajmo kako utakmica između Dinama iz Kapela Dvora i Borove nije odigrana budući da gosti nisu doputovali na susret, tako da je utakmica registrirana rezultatom 3:0 u korist Dinama.

Rezultati 7. kola: Rezovac – Pitomača 0:7, Suhopolje : No Limit Tvin 0:7, Dinamo (KD) – Borova 3:0

tt 21

SLATINA-ORAHOVICA

Zanimljiv dvoboj odigrali su juniori zdenačke Sloge i DOŠK-a iz Dolaca. Domaći sastav poveo je 2:0 nakon osam minuta igre golovima Benjamina Burcara i Ivana Barića, na 2:1 smanjio je Antonio Bošnjak u 42., no samo dvije minute kasnije Petar Čiš vraća dva pogotka prednosti domaćem sastavu. Ivan Zeman poentirao je u 52. za 3:2, izjednačenje je donio Bošnjak svojim drugim golom u 65. minuti, dok je tri boda domaćinu osigurao Burcar također svojim drugim golom minutu prije kraja utakmice.

Minimalnu pobjedu upisao je i Voćin koji je ugostio Papuk Osječko 1664. Gabriel Perić bio je strijelac prvog pogotka na utakmici kojim je domaći sastav došao u prednost, izjednačio je Alen Knežević u posljednjim minutama prvog poluvremena, dok je konačnih 2:1 postavio Leonardo Djokić u 67. minuti.

Jedinu gostujuću pobjedu u 7. kolu ostvarila je sladojevačka Slavonija koja je gostovala u Slatini. Vlatko Tutić doveo je Slavoniju u prednost u 4. minuti, a do novog pogotka čekalo se sve do 87. minute. Mateo Novaković povisio je prednost gostiju, dvije minute kasnije smanjio ju je Karlo Jurić, dok je konačnih 3:1 postavio Novaković svojim drugim golom u posljednjoj minuti susreta.

Uvjerljivu pobjedu ostvarila je čačinačka Mladost koja je ugostila Zrinski iz Nove Bukovice. Strijelci za pobjedu rezultatom 5:0 bili su Frane Zubak, Leon Lipovac, Noa Pleša, Marin Zuanović i Karlo Maričić.

Rezultati 7. kola: Sloga (Z) – DOŠK 4:3, Mladost (Čač) – Zrinski (NB) 5:0, Voćin – Papuk 1664 Osječko 2:1, Slatina – Slavonija 1:3

tt 22

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content