KINO PARK Ovog vikenda pogledajte “Avatar 3D” te animirani film “Otpisanci”

Ovoga vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte dvije nove projekcije. U subotu, 8. listopada u 19 sati, možete pogledati avanturu “Avatar 3D”.

Izvorno ime:
Avatar
Redatelj: James Cameron
Žanr: znanstvena fantastika, avantura
Uloge: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Stephen Lang
Trajanje filma: 163 min
Godina: 2009
Država: SAD
Sadržaj filma: U Avataru, koji je napisao i režirao dobitnik nagrade Oscar® James Cameron, glume Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Michelle Rodriguez i Sigourney Weaver. Film su producirali James Cameron i Jon Landau. Avatar je bio nominiran za devet nagrada Oscar®, uključujući najbolji film i najbolji redatelj, a osvojio je tri nagrade Oscar® – za najbolju fotografiju, produkcijski dizajn i vizualne efekte.

A u nedjelju, 9. listopada u 17 sati, pogledajte animirani film sinkroniziran na hrvatski jezik “Otpisanci”.

Izvorno ime:
Redatelj:
Žanr:
Uloge:
Trajanje filma:
Godina:
Država:
Sadržaj filma: Op i Ed su brat i sestra – slatke, krznene životinje u obliku krafne koje žive na Galapagosu. Ova dva ljupka stvorenja igrom slučaja krenu na put kroz vrijeme, od 1835. pa sve do sadašnjosti. Tamo otkrivaju sva čuda modernog svijeta i upoznaju malog psa koji im pokušava pomoći da shvate gdje se uopće nalaze. On ih odvodi u muzej u kojem saznaju, na svoj užas, da je njihova vrsta izumrla davne 1835. – odmah nakon što su njih dvoje upali u kobni vremenski cvijet. Op i Ed shvaćaju da se moraju vratiti u 1835. i spasiti svoje, samo kad bi još malo pripazili da ne mijenjaju tijek povijesti…

(Kino Park)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content