Mještani Milanovca ogorčeni, strahuju za djecu: Još jedan vozač zbog brzine sletio s ceste pored škole

Virovitičko prigradsko naselje Milanovac, točnije Ulica 30. svibnja već je neko vrijeme “pista” kojom pojedini vozači nemilice jure velikim brzinama, unatoč tome što se ondje nalazi škola. 

Sinoć (ponedjeljak) jedan takav neobziran vozač nije uspio savladati zavoj, već je zbog velike brzine sletio s ceste i udario u stup javne rasvjete. S mjesta nesreće je, naravno, pobjegao. 

Iz PU virovitičko-podravske kažu kako se nesreća dogodila u noći s ponedjeljka na utorak, između 20:35 i 4:20 sati. 

– Nakon prometne nesreće vozač se vozilom udaljio u nepoznatom smjeru. Nema saznanja o ozlijeđenim osobama, a u nesreći je nastala materijalna šteta. Slijedi daljnji rad na pronalasku nepoznatog vozača i vozila – kažu iz policije. 

Ovakvi prizori nisu rijetki, ispričala nam je zabrinuta čitateljica. 

– Inače se ovdje vozi kao da ne postoji škola, a nerijetke su i utrke. U večernjim satima često čujemo škripu guma od parkinga kod Mjesnog doma do škole, a česta su okupljanja automobilima ispred škole – kaže čitateljica te dodaje kako ovo nije prvi put da je netko zbog brzine sletio s ceste.

– Nitko ne uspori pred školom, iako su iscrtane oznake. Ovdje zaista treba drugačije usporiti promet. Djeca su krenula u školu, na vjeronauk u crkvu, a tri uzrasta imaju treninge i nogometne utakmice i moraju prijeći tu cestu. Jednostavno nismo sigurni i ne možemo ih pustiti same, moramo ih otpratiti – kaže čitateljica.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content