NAŠA MREŽA DOBROTE Zahvaljujući nesebičnim sugrađanima još jednoj obitelji pružena ruka pomoći

U okviru trajne akcije „Naša mreža dobrote“, koju Informativni centar Virovitica provodi u suradnji s Gradskom društvom Crvenog križa Virovitica, pružena je pomoć još jednoj obitelji s područja Virovitičko-podravske županije.

Nakon što smo prošli mjesec objavili popis potrebitih stvari za peteročlanu obitelj, u petak, 30. rujna je došao red na dostavu prikupljenih stvari.

Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Virovitica kombijem su obitelji 8 dovezli stvari koje su zajedničkim snagama prikupili brižni stanovnici našeg grada i županije. Tako je obitelji s petero djece, između 1,5 i 13 godina, pružena ruka pomoći, i to ponajviše u vidu namještaja.

Kompletna dječja soba, dječji krevetić, radni stol i stolica te kauč, osim što su našli svoj novi dom, razveselili su svoje nove vlasnike te pokazali da je snaga zajednice zaista nenadmašna i neprocjenjiva.

Uskoro ćemo objaviti popis novih obitelji kojima treba naša pomoć. Ukoliko želite pomoći svojim sugrađanima u potrebi i svojim doprinosom im olakšati svakodnevni život, uključite se u našu trajnu akciju „Naša mreža dobrote“.

(www.icv.hr, eat, foto: GCDK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content