Nogometašice No Limit TVIN-a ‘srušile’ požešku Slavoniju i pred svojim navijačima potvrdile naslov jesenskog prvaka

U susretu posljednjeg jesenskog kola Hrvatske nogometne lige za kadetkinje – Skupina Istok, u petak, 21. listopada nogometašice No Limit TVIN-a pred svojim navijačima pobijedile su Slavoniju iz Požege s visokih 7:2.

U prvom dijelu domaće nogometašice povele su 3:0 zgodicima Lane Šafran u 13. minuti, Tashe Filipović u 31. i Leone Radi u 37. minuti.

Manuela Šubara u 42. minuti smanjila je na 3:1. Četvrti zgoditak za No Limit TVIN postigla je Petra Keleković dvije minute kasnije. Klara Ivezić u 48. minuti postigla je drugi zgoditka za gošće. Do kraja su domaće igračice potigle još tri pogotka za konačnih 7:2. Dva puta gostujuću mrežu pogodila je Petra Keleković, a još jednom precizna je bila Tasha Filipović.

No Limit 1

Za No Limit TVIN igrale su: Monika Karaica, Ema Vajnhal, Laura Kujundžić, Leona Radi, Elena Cvitić, Petra Keleković, Lana Šafran, Tasha Filipović, Lucija Jungić, Anđela Demo, Marija Lipai, Lana Ronik, Matea Rodić, Iva Vidović i Iva Sudarić, Lorna Pošta i Simona Miličić.

Ovom pobjedom Virovitičanke su zaključile uspješnu polusezonu i potvrdile jesenski naslov koji su osigurale kolo prije kraja uvjerljivom pobjedom u Vinkovcima.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content