Nogometašice No Limit Tvina ‘gaze’ sve pred sobom! Dominaciju okrunile s četiri pobjede u četiri utakmice i gol razlikom +45

Jadran, Višnjevac, Sportiva i Mikanovci. Klubovi koje su redom rušile nogometašice No Limit Tvina u 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi za kadetkinje! ‘Akademke’ su u 360 odigranih minuta 46 puta tresle mrežu protivnica, a jedan jedini zgoditak koji je završio u njihovoj mreži pao je u 26. minuti utakmice u Mikanovcima.

‘Jedina’ konkurencija za sada su im nogometašice Dilja koje su na drugom mjestu s također maksimalnim učinkom, no to bi se moglo promjeniti za dva tjedna kada bi Virovitičanke trebale otputovati u Vinkovce.

10:0, 7:0, 17:0 i 12:1 bili su rezultati na četiri spomenute utakmice, a uz uvjerljive pobjede igračice No Limit Tvina zauzele su i prva četiri mjesta na listi strijelaca. Najefikasnija je Petra Keleković s 11 zgoditaka, slijedi ju Tasha Filipović s 10, Leona Radi s 9, te Lana Šafran s 8, dok se na peto mjesto ‘ugurala’ Lana Baković iz Jadrana sa 7 pogodaka.

Novi ispit virovitičke nogometašice trebale bi imati već ovog vikenda, točnije u nedjelju 8. listopada, kada ih na domaćem terenu očekuje dvoboj protiv petoplasirane ekipe Đakovo Croatije

(www.icv.hr, mra, foto: Facebook, No Limit Tvin)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content